28

تیر

1405


سیاسی

31 فروردین 1405 16:30 0 کامنت

در این دیدار که با حضور مقامات بلندپایه انتظامی از جمله پلیس پایتخت پاکستان برگزار شد، طرفین در مورد تحولات منطقه‌ای بویژه موضوع دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا رایزنی کردند.

صفحه وزارت کشور پاکستان در ایکس اعلام کرد، محسن نقوی وزیر کشور پاکستان در این دیدار دستاوردهای مربوط به سفر اخیر خود به ایران به همراه فرمانده ارتش این کشور را تشریح و در مقابل سفیر ایران نیز از تلاش‌های پاکستان برای کاهش تنش‌های منطقه‌ای قدردانی کرد.

در این دیدار همچنین بر روابط دیرینه و برادرانه میان پاکستان و ایران و ضرورت استفاده از ظرفیت‌های دیپلماتیک برای تقویت ثبات منطقه‌ای تاکید شد.

مقامات پاکستانی همچنین اعلام کرده‌اند که اقدامات لازم برای مدیریت و تسهیل هرگونه روند دیپلماتیک احتمالی در آینده در حال انجام است و اسلام‌آباد همچنان به سیاست حمایت از گفت‌وگو و کاهش تنش‌ها پایبند است.

این تحرکات در شرایطی صورت می‌گیرد سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز در یک نشست خبری با اشاره به نقض آتش بس توسط طرف آمریکایی در جریان حمله به کشتی ایرانی اعلام کرد: تهران برنامه‌ای برای حضور در دور دوم مذاکرات با آمریکا در اسلام آباد ندارد.

شایان ذکر است، وزیر کشور پاکستان روز دوشنبه با سفیر آمریکا در اسلام‌آباد نیز دیدار کرد.

دیدگاه ها (0)
img
img

۵۱۷ مجروح در پی حملات اخیر آمریکا به ایران

افشاگری وال‌استریت ژورنال از کارزار میلیون دلاری اسرائیل برای نفوذ در افکار عمومی آمریکا

بیانیه‌ سازمان انرژی اتمی در محکومیت حمله‌ آمریکا به سایت هسته‌ای دارخوین

آسیب به ۴۵۲ واحد تولیدی در بخش صنعت و کشاورزی استان؛ ۴۰۲ لنج در هرمزگان به طور کامل از بین رفته است

هرمزگان پس از تهران درگیر بیشترین حملات بوده؛ ابوموسی طی چهل روز جنگ هدف یک هزار و ۴۰۰ پرتابه قرار گرفت

وقوع سیل شدید در بخش‌هایی از مکزیک

عراقچی: نمی‌شود با سرنوشت کشور و مردم قمار کرد

پرداخت حق بیمه معوقه با تاخیر در ثبت‌نام

علت افت نرخ باروری در کشور اعلام شد

هشدار سفارت آمریکا در اردن درباره سفر به العقبه

هرمزگان را از خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده معاف کنید

واریز حقوق تیر ماه از روز دوشنبه آغاز می‌شود

۲ کشتی متخلف در مسیر ناایمن تنگه هرمز دچار حادثه شدند

اسماعیل یغمایی درگذشت

ضرورت تداوم مدیریت مصرف برق دوچندان شد

img
خـبر فوری:

اصابت پرتابه‌های دشمن آمریکایی در حوالی قشم