سلامت
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: واکسیناسیون، بهویژه در میان مادران در این مدت با پوشش ۱۰۰ درصدی انجام شد که نشاندهنده تعهد و کارآمدی نظام سلامت کشور است.
به گزارش صبح ساحل، علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در نشست مشترک وزیر بهداشت با اعضای مجمع نمایندگان استان تهران که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره روزهای دفاع و مقاومت، از زحمات کادر سلامت کشور در دوران جنگ تحمیلی سوم قدردانی کرد.
وی با اشاره به بازدیدهای میدانی خود از مراکز بهداشتی جنوب کشور در آن دوران گفت: در ایام جنگ تحمیلی سوم، شاهد ایثار و ازخودگذشتگی مثالزدنی همکاران حوزه سلامت بودیم که با وجود شرایط سخت، با جان و دل در مراکز درمانی به مردم خدمت میکردند.
رئیسی افزود: در طول جنگ تحمیلی سوم، ۲۱۴ مرکز بهداشت در سراسر کشور دچار آسیب شد، اما خوشبختانه حتی یک مرکز هم تعطیل نشد و خدماترسانی به مردم ادامه یافت.
معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه با تأکید بر تداوم خدمات اولیه سلامت در دوران بحران اظهار داشت: واکسیناسیون، بهویژه در میان مادران باردار، در این مدت با پوشش ۱۰۰ درصدی انجام شد که نشاندهنده تعهد و کارآمدی نظام سلامت کشور است.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت
آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای
پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما
خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد
برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام
بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی میداند
تکذیب ادعاهای مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور
افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع
ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب
کدام مقامات و شخصیتهای برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟
برگزاری مسابقات به مناسبت گرامیداشت شهدای پرواز ۶۵۵
رقابتهای انتخابی تیم جودوی بانوان هرمزگان
نمایش تصاویر کودکان شهید میناب و شهدای ناو دنا در «خیمه هنر»
آمادهسازی ظرفیت اسکان بیش از ۷۰ هزار زائر مراسم بدرقه رهبر
دیدار مقامات شرکتکننده در آیین بدرقه آقای شهید ایران با رئیسجمهور