12

تیر

1405


سرویس بین الملل

05 اردیبهشت 1405 13:44 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، نیروی دریایی آمریکا در توجیه این راهزنی مدعی شد که دیروز (۴ اردیبهشت) این کشتی را در حالی که "مشغول حرکت به سمت بندری در ایران" بود، زیر نظر داشت و سپس ناوشکن مذکور اقدام به متوقف کردن آن کرد.

در ادامه این گزارش ادعا شده است: این مداخله به طور خاص به این دلیل آغاز شد که کشتی "در تلاش برای حرکت به سمت بندری در ایران" بود که منجر به رهگیری شد. این مداخله به طور خاص به این دلیل آغاز شد که کشتی "در تلاش برای حرکت به سمت بندری در ایران" بود که منجر به سوار شدن (نیروهای آمریکایی) و تحقیقات بعدی توسط آنان شد.

وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) روز سه شنبه اول اردیبهشت ماه با اذعان به راهزنی دریایی خود گفته بود که نیروهای ایالات متحده با سوار شدن بر یک نفتکشِ تحریم‌شده ایران به نام «تیفانی» در منطقه هند-آرام، این شناور را توقیف کردند.

وزارت جنگ آمریکا پنجشنبه سوم اردیبشهت ماه نیز یک دزدی دریایی دیگر این کشور را تایید و اعتراف کرد: طی یک عملیات شبانه نفتکش ایرانی "مجستیک ایکس" را که در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار دارد، توقیف و بازرسی کرده است.

دوشنبه ۳۱ فروردین سرقت یک کشتی دیگر ایران واکنش وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و نیروهای مسلح کشورمان را در پی داشت.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز سه‌شنبه ۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ با انتشار بیانیه ‌ای، اقدام غیرقانونی و وحشیانه ارتش تروریستی آمریکا در حمله به کشتی تجاری ایرانی "توسکا" در دریای عمان را به شدیدترین وجه محکوم کرد.

سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) نیز بامداد دوشنبه ۳۱ فروردین ۱۴۰۵ در این باره اعلام کرد: آمریکای متجاوز با نقض آتش‌بس و راهزنی دریایی، با شلیک به سوی یکی از کشتی‌های تجاری ایران در آبهای دریای عمان و از کارانداختن سیستم ناوبری آن با پیاده‌کردن تعدادی از تفنگداران تروریست خود روی عرشه‌ شناور یاد شده، آن را مورد تجاوز قرار دادند.

وی افزود: هشدار می‌دهیم که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران این دزدی دریایی و مسلحانه ارتش آمریکا را به زودی پاسخ داده و تلافی خواهند کرد.

دیدگاه ها (0)
img
img

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد