12

تیر

1405


08 اردیبهشت 1405 11:10 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، قیمت نفت برنت برای تحویل در ماه ژوئن، پس از افزایش ۲.۸ درصدی در معاملات روز قبل و رسیدن به بالاترین سطح خود از هفتم آوریل، در معاملات روز جاری ۲ دلار و ۳۲ سنت معادل ۲.۱ درصد افزایش یافت و به ۱۱۰ دلار و ۵۵ سنت در هر بشکه رسید. این شاخص برای هفتمین روز متوالی افزایش یافته است.

قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) آمریکا برای تحویل در ماه ژوئن، پس از افزایش ۲.۱ درصدی در معاملات روز قبل، با یک دلار و ۸۰ سنت معادل ۱.۹ درصد افزایش، به ۹۸ دلار و ۱۷ سنت در هر بشکه رسید.

با این حال، داده‌های ردیابی کشتی روز دوشنبه نشان داد که یک کشتی حامل گاز طبیعی مایع که توسط شرکت ملی نفت ابوظبی امارات اداره می‌شود، از تنگه هرمز عبور کرده و به نظر می‌رسد در نزدیکی هند باشد.

بر اساس گزارش رویترز، پیش از آغاز تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران که از ۲۸ فوریه (۹ اسفند) آغاز شد، روزانه بین ۱۲۵ تا ۱۴۰ کشتی از این تنگه عبور می‌کردند.

تحلیلگران انتظار دارند قیمت‌های فعلی نفت به یک هنجار جدید تبدیل شود، و سوورو سارکار، رئیس تیم بخش انرژی بانک دی‌بی‌اس، قیمت نفت را بین ۱۰۰ تا ۱۲۵ دلار در هر بشکه می‌بیند.

دیدگاه ها (0)
img
img

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد