10

تیر

1405


سلامت

09 اردیبهشت 1405 18:25 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، مطالعات متخصصان در موسسه تحقیقات سرطان و کالج امپریال لندن نشان داده است نرخ ابتلا به ۱۱ نوع سرطان از جمله سرطان روده بزرگ و تخمدان بین سال‌های ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۹ در بین افراد ۲۰ تا ۴۹ ساله در این کشور افزایش یافته است.

این متخصصان می‌گویند چاقی تنها عامل خطر رفتاری شناخته‌شده‌ای است که در این دوره در بزرگسالان جوان افزایش یافته است، در حالی که عوامل خطر شناخته‌شده‌تری مانند سیگار کشیدن، الکل، گوشت قرمز و عدم فعالیت بدنی همگی در این گروه سنی ثابت مانده یا رو به کاهش بوده‌اند.

این مطالعه، متخصصان را به این نتیجه رساند که افزایش چاقی، عامل کلیدی افزایش میزان موارد ابتلا به سرطان است.

به گفته متخصصان، حفظ وزن سالم می‌تواند از حدود ۲۰ درصد سرطان‌های روده، ۳۵ درصد سرطان‌های آندومتر و ۲۷ درصد سرطان‌های کلیه جلوگیری کند.

این مطالعه در حالی منتشر شده است که آمار اخیر نشان می‌دهد تعداد افراد مبتلا به سرطان در بریتانیا، رکورد جدیدی را ثبت کرده به طوری که هر ۸۰ ثانیه یک نفر و هر سال بیش از ۴۰۳ هزار نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند.

به نوشته گاردین، با وجود اینکه چاقی به عنوان یک عامل خطر اصلی در افزایش میزان سرطان در میان بزرگسالان جوان در انگلیس شناخته شده اما متخصصان گفته‌اند این عامل برای توضیح افزایش کلی کافی نیست و نشان می‌دهد که ممکن است علل ناشناخته‌ای نیز وجود داشته باشد.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید می‌شود

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد

موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد

لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد

محدودیت برق شهرک‌های صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد

اعلام جزئیات مراسم اقامه نماز و تشییع رهبر شهید

تصویب مقدماتی ممنوعیت پخش اذان در قدس اشغالی

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

بخشنامه تعطیلات هفته آینده دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

محدودیت‌های ترافیکی از ۱۰ تا ۲۰ تیر اعلام شد

غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است

درخواست فوری فوتبال ایران از AFC

توزیع کارت شناسایی میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه