یک مقام روس به عدم حمایت این کشور از پیش نویس ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت اشاره کرد.
به گزارش صبح ساحل، الکساندر الیموف معاون وزیر خارجه روسیه در گفتگو با روزنامه ازویستیا تاکید کرد، مسکو نمی تواند از پیش نویس قطعنامه ارائه شده از سوی آمریکا و بحرین در خصوص ایران حمایت کند.
وی اضافه کرد، از طرف های شرکت کننده در تدوین این پیش نویس می خواهیم آن را پس گرفته و به دنبال تسریع در تصمیم گیری نباشند چرا که در شرایط کنونی چشم اندازی برای تصویب این پیش نویس وجود ندارد.
الیموف بیان کرد، پیش نویس مشترک روسیه و چین همچنان روی میز مذاکره قرار دارد و در آن از تمام طرف ها خواسته شده به جنگ پایان داده و از طریق مذاکرات سیاسی اختلافات را حل کرده و حرکت کشتی ها در گذرگاه های آبی را تضمین کنند.
وی با ابراز نگرانی در خصوص وقوع مجدد تنش های نظامی در منطقه گفت، از سر گیری حملات میان ایران و آمریکا نگران کننده است و امیدواریم مذاکرات به نتایج محسوسی برسد. موضع روسیه از ابتدا بر توقف غیر مشروط خشونت و دستیابی به راه کار سیاسی و توافقات دائمی میان تهران و واشنگتن بوده است.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
مونتهنگرو مدعی دستگیری یک هکر مرتبط با ایران شد
بازی پرسپولیس و چادرملو با تاخیر برگزار میشود
اجتماع امشب مردم بندرعباس؛ ۵ تیر ۱۴۰۵
پخش فصل جدید «آقای قاضی» بدون بهزاد خلج
بازداشت ۵ متهم در پرونده گوشتهای مدفون
گرمازدگی؛ مشکلی اورژانسی که بیتوجهی به آن جان فرد را تهدید می کند
اسامی جدید محصولات مراقبت از موی فاقد مجوز اعلام شد
قیمت نفت امروز جمعه ۵ تیر ۱۴۰۵ در بازار جهانی
آغاز ثبتنام زائران غیرتهرانی برای وداع با رهبر شهید
اسامی بازیکنان تیم ملی والیبال ایران برای دیدار با ژاپن اعلام شد
امروز آخرین فرصت ثبت نام در پذیرش کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۵
آغاز پروازهای فرودگاه کیش پس از ۴ ماه وقفه
تقویت حضور دریایی آمریکا در منطقه آسیا-اقیانوسیه به بهانه مهار چین
افزایش کشته های زلزله ونزوئلا به ۲۳۵ نفر
طلا در آستانه ثبت چهارمین کاهش هفتگی