15

تیر

1405


اقتصادی

بین الملل

21 اردیبهشت 1405 10:41 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، قیمت نفت خام برنت ۴ دلار و ۴ سنت معادل ۳.۹۹ درصد افزایش یافت و به ۱۰۵ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۴ دلار و ۴۳ سنت معادل ۴.۶۴ درصد افزایش، ۹۹ دلار و ۸۵ سنت در هر بشکه بود.

هر دو شاخص بازار نفت هفته گذشته، ۶ درصد کاهش هفتگی را ثبت کردند.

پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار در فیلیپ نووا، گفت: «بازار نفت همچنان تحت تاثیر اخبار ژئوپلیتیکی قرار دارد و قیمت‌ها بر اساس هر اظهار نظر، رد یا هشداری که از واشنگتن و تهران می‌آید، به شدت نوسان می‌کنند.»

به گفته مقامات آمریکایی، ترامپ قرار است روز چهارشنبه وارد پکن شود و انتظار می‌رود در مورد ایران و سایر موضوعات با شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین، گفتگو کند.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار شرکت آی‌جی، در یادداشتی گفت: «توجه بازار اکنون به طور کامل به سفر رئیس‌جمهور آمریکا به چین در هفته جاری معطوف شده است.

امین ناصر، مدیرعامل آرامکوی عربستان، روز یکشنبه گفت که جهان در دو ماه گذشته، حدود یک میلیارد بشکه نفت از دست داده است و حتی اگر جریان نفت از سر گرفته شود، بازارهای انرژی برای تثبیت به زمان نیاز دارند.  

تحلیلگران شرکت مالی آی‌ان‌جی روز دوشنبه در یادداشتی نوشتند: حتی اگر شوک نفتی شدید تا اواخر سال ۲۰۲۶ از بین برود، انتظار می‌رود خطر ادامه اختلال مجدد در تنگه هرمز، کاهش موجودی‌ها و هماهنگی ضعیف‌تر سیاست‌ها، همچنان ریسک ژئوپلیتیکی را در قیمت‌ها حفظ کند. این تحلیلگران پیش‌بینی کردند با از سرگیری رشد تقاضا و بازسازی تدریجی موجودی‌ها، قیمت نفت برنت تا سال ۲۰۲۶ بالای ۹۰ دلار در هر بشکه و تا سال ۲۰۲۷، حدود ۸۰ تا ۸۵ دلار در هر بشکه باقی بماند.

داده‌های رسمی منتشر شده در آخر هفته گذشته نشان داد که با توجه به تاثیر اختلالات عرضه، واردات نفت به چین، بزرگترین واردکننده جهان، در ماه آوریل به پایین‌ترین سطح در تقریبا چهار سال گذشته کاهش یافته است.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه