اجتماعی
اعتبار کالا برگ الکترونیکی اردیبهشت برای سرپرستان خانوار در هرمزگان با رقم پایانی کد ملی ۷ تا ۹ از ۲۵ اردیبهشت فعال شده است.
به گزارش صبح ساحل، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان گفت: اعتبار این مرحله از کالابرگ برای هر عضو خانواده یک میلیون تومان است.
کیامرث برخورداری افزود: مشمولان این طرح میتوانند در هرمزگان از بیش از چهار هزار فروشگاه طرف قرارداد خرید کنند.
بیشتر بخوانید: مرحله جدید کالابرگ اردیبهشت از امروز در هرمزگان
وی گفت: مرغ، تخممرغ، گوشت قرمز، لبنیات، برنج، روغن، قند و شکر، حبوبات، ماکارونی، محصولات کشاورزی میوه و تره بار اقلامی است که امکان خرید آن با اعتبار کالابرگ وجود دارد.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی هرمزگان افزود: شهروندان در زمینه اخبار کالابرگ، تنها به پیامکهای رسمی با سرشماره V.Refah اعتماد کرده و از بازکردن لینکهای ناشناس خودداری کنند.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
دختران هرمزگانی ۶ مدال رنگارنگ کسب کردند
جزئیات پیش فروش بلیت پروازهای اربعین اعلام شد
شهرداری بندرعباس به جمع ۸ تیم راه یافت
مدیر آکادمی و رئیس کمیته استعدادیابی منصوب شد
آغاز پیشفروش بلیت قطارهای مردادماه از فردا پس از رفع اختلال فنی
کشف بیش از ۴۷ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در سیریک
ثبتنام بیشاز ۲۳ هزار هرمزگانی برای مراسم پیادهروی اربعین
کسب ۷ مدال تیم تکواندوی مردان ایران در مسابقات کره جنوبی
ارتش یمن محاصره دریایی علیه عربستان را اعلام کرد
شنیده شدن صداهای انفجار در شهرستان سیریک
بیش از ۵۰ هزار نفر برای حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام آمادگی کردند
اصابت یک پرتابه به یک کشتی یونانی در تنگه هرمز
روایت مدیریت شهری در روزهای جنگ (شماره ۵)
روایت مدیریت شهری در روزهای جنگ(شماره ۴)
نامنویسی اربعین از مرز یک میلیون نفر گذشت