05

تیر

1405


اجتماعی

24 اردیبهشت 1405 17:54 0 کامنت

پردیس روی خط لرزه؛ ۹ زلزله و یک نگرانی قدیمی
شامگاه سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت و بامداد چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت، وقوع ۹ زمین‌لرزه پیاپی در پردیس و مناطق اطراف، بار دیگر نگرانی‌ها درباره وضعیت گسل‌های فعال شرق تهران را افزایش داد؛ لرزه‌هایی که برخی از آن‌ها در مناطق مختلف پایتخت نیز احساس شد و موجب واکنش گسترده شهروندان شد.اهمیت این رخداد تنها به تعداد زمین‌لرزه‌ها محدود نمی‌شود؛ کارشناسان معتقدند پردیس در یکی از حساس‌ترین پهنه‌های لرزه‌ای اطراف تهران قرار گرفته؛ محدوده‌ای که محل تلاقی گسل مشا و گسل شمال تهران است؛ دو گسل مهم و شناخته‌شده‌ای که سابقه زمین‌لرزه‌های مخرب را در کارنامه دارند.همزمان با انتشار اخبار این لرزه‌ها، فضای مجازی نیز مملو از واکنش کاربران شد؛ از ابراز نگرانی درباره ایمنی ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها گرفته تا انتقاد از ادامه ساخت‌وساز گسترده در مناطق پرریسک شرق پایتخت.زلزله‌شناسان تأکید می‌کنند اگرچه امکان پیش‌بینی دقیق زمان وقوع زلزله وجود ندارد، اما تداوم فعالیت‌های لرزه‌ای در شرق تهران را نمی‌توان نادیده گرفت؛ موضوعی که بار دیگر بحث آمادگی تهران در برابر زلزله احتمالی را به صدر نگرانی‌های عمومی بازگردانده است.


اینترنت اجباری تجاری ایرانسل؛ تکرار پیامک‌های تبلیغاتی صدای کاربران را درآورد
ارسال مکرر پیامک‌های تبلیغاتی مربوط به «اینترنت تجاری» ایرانسل، در روزهای اخیر به یکی از حواشی کاربران این اپراتور تبدیل شده است؛ پیامک‌هایی که به گفته مشترکان، بارها و بدون توقف در طول روز تکرار می‌شوند.برخی کاربران می‌گویند این پیامک تبلیغاتی ده‌ها بار برای آن‌ها ارسال شده و در مواردی تعداد پیام‌ها از ۱۰۰ مرتبه نیز عبور کرده است؛ اتفاقی که علاوه بر شلوغ شدن صندوق پیامک، موجب نارضایتی و سردرگمی مشترکان شده است.کاربران همچنین از اجباری شدن دریافت این پیام‌ها گلایه دارند و می‌گویند تنها راه موقت برای جلوگیری از ادامه ارسال‌ها، مسدود کردن سرشماره بوده است.
۳.۶ همت برای چند ویدیو؛ جدال صداوسیما و آپارات دوباره بالا گرفت
حکم ۳۶۰۰ میلیارد تومانی علیه آپارات، بار دیگر اختلاف قدیمی صداوسیما و پلتفرم‌های اینترنتی را به حاشیه فضای مجازی کشاند؛ حکمی که به انتشار ویدیوهای بارگذاری‌شده توسط کاربران مربوط می‌شود.صداوسیما معتقد است انتشار بدون مجوز بخشی از برنامه‌ها و سریال‌هایش در آپارات، برای این پلتفرم درآمدزایی داشته و باید خسارت آن پرداخت شود. در مقابل، آپارات می‌گوید مسئول مستقیم محتوای کاربران نیست و پیش‌تر نیز ابزارهای لازم برای مدیریت حقوق محتوا را در اختیار صداوسیما قرار داده بود.انتشار خبر این حکم، واکنش‌های زیادی در فضای مجازی به دنبال داشت و بسیاری آن را نشانه ادامه اختلاف میان رسانه رسمی و پلتفرم‌های کاربرمحور دانستند.

دیدگاه ها (0)
img
img

پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت

کمربند آتش بیدار شد؛ زلزله‌های پیاپی از ژاپن تا ونزوئلا جهان را نگران کرد

فرانسه چند راکتور هسته‌ای را از مدار خارج کرد

داور دیدار پرسپولیس و چادرملو مشخص شد

واکنش قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی

جزئیات زلزله در ونزوئلا/ شمار مفقودان زلزله به ۱۱ هزار نفر رسید

آمادگی هلال‌ احمر ایران برای کمک رسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا

آتش‌نشانی بندرعباس در هفته گذشته؛ مدیریت ۳۱ حادثه و ۲۴ آتش‌سوزی در نقاط مختلف شهر

حادثه دریایی در سواحل عمان

ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد

نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان شنبه اعلام می‌شود

مکرون مدعی توقیف یکی از نفتکش های مرتبط با روسیه شد

تنگه هرمز و ترتیبات ۶۰ روزه؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان

رئیس اورژانس کشور: در جنگ اخیر ۳ امدادگر شهید و ۷۷ نفر مجروح شدند

رونمایی از ترکیب تیم ملی بسکتبال در انتخابی جام‌جهانی

img
خـبر فوری:

برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید