05

تیر

1405


اجتماعی

03 خرداد 1405 13:29 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، وزارت آموزش‌وپرورش اخبار منتشر شده درباره «مجازی شدن امتحانات نهایی» را تکذیب کرد و اعلام کرد: تاکنون هیچ تصمیمی برای برگزاری مجازی امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم اتخاذ نشده است.

بر اساس اعلام این وزارتخانه، مقرر شده است تا تیرماه برای فراهم شدن شرایط برگزاری امتحانات نهایی صبر شود و در صورتی که امکان برگزاری آزمون‌های نهایی به صورت حضوری فراهم شود، این امتحانات مطابق روال معمول و به شکل حضوری برگزار خواهد شد.

در ادامه این توضیحات آمده است: چنانچه شرایط برگزاری آزمون نهایی فراهم نشود، به منظور جلوگیری از ایجاد وقفه در روند تحصیلی دانش‌آموزان و امکان فارغ‌التحصیلی پایه‌های یازدهم و دوازدهم، آزمون‌های داخلی جایگزین برگزار خواهد شد که این آزمون‌ها نهایی نخواهند بود.

همچنین تأکید شده است که نوع برگزاری آزمون‌های داخلی بسته به شرایط هر استان متفاوت خواهد بود و ممکن است به صورت حضوری یا مجازی برگزار شود؛ همان‌طور که درباره امتحانات پایه‌های هفتم تا دهم نیز اختیار برگزاری به شورای تأمین استان‌ها واگذار شده است.

دیدگاه ها (0)
img
img

پیشنهاد افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعتبار کالابرگ برخی دهک‌ها روی میز دولت

کمربند آتش بیدار شد؛ زلزله‌های پیاپی از ژاپن تا ونزوئلا جهان را نگران کرد

فرانسه چند راکتور هسته‌ای را از مدار خارج کرد

داور دیدار پرسپولیس و چادرملو مشخص شد

واکنش قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی

جزئیات زلزله در ونزوئلا/ شمار مفقودان زلزله به ۱۱ هزار نفر رسید

آمادگی هلال‌ احمر ایران برای کمک رسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا

آتش‌نشانی بندرعباس در هفته گذشته؛ مدیریت ۳۱ حادثه و ۲۴ آتش‌سوزی در نقاط مختلف شهر

حادثه دریایی در سواحل عمان

ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد

نتایج نقل و انتقالات فرهنگیان شنبه اعلام می‌شود

مکرون مدعی توقیف یکی از نفتکش های مرتبط با روسیه شد

تنگه هرمز و ترتیبات ۶۰ روزه؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان

رئیس اورژانس کشور: در جنگ اخیر ۳ امدادگر شهید و ۷۷ نفر مجروح شدند

رونمایی از ترکیب تیم ملی بسکتبال در انتخابی جام‌جهانی

img
خـبر فوری:

آخرین وضعیت اختلال خدمات در ۴ بانک