01

مرداد

1405


سرویس بین الملل

13 خرداد 1405 18:51 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، بغداد الیوم، دفتر نخست وزیری عراق اعلام کرد «علی فالح الزیدی» نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور، با هیأت‌هایی از جنبش عصائب اهل‌حق و کتائب امام علی (علیه‌السلام) دیدار کرد.

الزیدی در این دیدار، ضمن قدردانی از رویکرد مسئولانه شیخ «قیس الخزعلی» و «شبل الزیدی»، از نقش آنان در تقویت مسیر دولت‌سازی و پاسخ مثبت به رهنمودهای مرجعیت دینی و همچنین حمایت از سیاست‌های دولت و برنامه وزارتی در راستای انحصار سلاح در دست حکومت و تبعیت کامل از ساختار قانونی و فرماندهی کل نیروهای مسلح، تقدیر کرد.

نخست‌وزیر تأکید کرد که عراق امروز به پشتوانه ثبات امنیتی چشمگیری که محقق شده، شاهد تحولی راهبردی است؛ وضعیتی که مرحله کنونی را به دوره‌ای برای سازندگی، عمران و توسعه همه‌جانبه تبدیل کرده است و مشارکت و هم‌افزایی همه عراقی‌ها را برای اعتلای کشور و تحکیم نهادهای دولتی می‌طلبد.

وی با ارج نهادن به فداکاری‌های نیروهای مسلح و دستگاه‌های امنیتی در تمامی رده‌ها برای مقابله با چالش‌هایی که موجودیت دولت عراق را تهدید می‌کرد، تصریح کرد که الحشد الشعبی یکی از عوامل اصلی تحقق ثبات امنیتی بوده است و اعضای آن امروز در کنار سایر نهادهای دولتی، رکن اساسی مسیر سازندگی و توسعه کشور به شمار می‌روند.

در پایان این دیدار، مقرر شد کمیته‌ای مشترک تشکیل شود تا ظرف ۴۸ ساعت آینده، سازوکارهای مقتضی برای اجرای روند جدایی از الحشد الشعبی و انحصار سلاح در دست دولت، منطبق با قانون اساسی و قوانین موضوعه را تدوین نماید؛ اقدامی که موجب تقویت حاکمیت دولت، تحکیم امنیت و ثبات، و تحقق اهداف پروژه «عراق مقتدر» در راستای برآورده ساختن خواسته‌های شهروندان خواهد شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

بخشدار ویژه خارگ: هیچ‌گونه انفجار یا آتش‌سوزی در جزیره رخ نداده است

پیگیری مجلس برای رفع چالش‌های درمانی هرمزگان؛ تأکید بر توسعه زیرساخت‌های سلامت

خسارت ۵۰ میلیارد تومانی دشمن به آب‌شیرین‌کن جاسک؛ عملیات ترمیم ۴۸ ساعته پایان یافت

ابلاغ دو بخشنامه سازمان هواپیمایی کشوری برای پرواز‌های اربعین ۱۴۰۵

مراقب کلاهبرداری ها باشید ؛ پیامک مالیاتی فقط ازین سرشماره ارسال می شود!

ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی با حساب وکالتی آغاز شد

چهل و چهارمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران فراخوان داد

آموزش حضوری هیچ جایگزینی ندارد

زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد

استفاده ۷۴ درصد کاربران اینترنت از فیلترشکن در کشور

آخرین وضعیت ساخت مسکن محرومان با وام ۵۰۰ میلیونی

ادامه تعلیق پروازهای هلند به مقصد دبی و عربستان

بلیت پروازهای اربعین فقط در سایت ایرلاین‌ها فروخته می‌شود

اعلام زمان قرعه‌کشی لیگ برتر فوتبال/ 23 مرداد؛ آغاز مسابقات

فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی

img
خـبر فوری:

اصابت پرتابه‌های دشمن آمریکایی در حوالی قشم