17

تیر

1405


اقتصادی

13 خرداد 1405 19:07 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، در پی انتشار خبری از سوی یکی از رسانه ها درباره عدم پرداخت حقوق مستمری‌بگیران و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی، بانک مرکزی توضیحاتی در این خصوص ارائه کرد.

بر اساس توضیحات بانک مرکزی، سازمان تأمین اجتماعی طی سال‌های اخیر به‌دلیل چالش‌های نقدینگی و عدم توازن میان منابع و مصارف، به‌صورت مستمر از ظرفیت‌های اعتباری بانک رفاه کارگران برای تأمین منابع مورد نیاز خود استفاده کرده است. با این حال، بازپرداخت تعهدات و تسهیلات دریافتی در مواعد مقرر انجام نشده است.

بانک مرکزی تأکید کرد: ادعای مطرح‌شده مبنی بر ارتباط عدم پرداخت مستمری‌ها با برداشت از حساب‌های سازمان تأمین اجتماعی، کذب محض و فاقد مبنا است و طرح چنین ادعاهایی بدون تبیین ابعاد واقعی موضوع، می‌تواند موجب ایجاد ابهام در افکار عمومی و خدشه به اعتماد عمومی شود.

بانک مرکزی همچنین یادآور شد: مسئولیت‌پذیری در اطلاع‌رسانی و تقویت همدلی و انسجام میان دستگاه‌ها، به‌ویژه در شرایط حساس کنونی کشور، ضرورت دارد و از انتشار مطالبی که زمینه‌ساز شکل‌گیری برداشت‌های نادرست در جامعه می‌شود، باید پرهیز شود.

دیدگاه ها (0)
img
img

کویت: برخی خطوط برق بر اثر اصابت ترکش از مدار خارج شده‌اند

پایان کار تیم ملی ووشو در جام جهانی با کسب ۳ مدال طلا، نقره و برنز

آغاز مرحله چهارم طرح حمایت از کودکان مبتلا به سوءتغذیه از فردا

شیوه‌نامه اجرایی طرح «حامی» آموزش ابتدایی ویژه تابستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد

کشف محموله ۸۰ میلیارد ریالی کولر قاچاق در میناب

۱۴ زندانی جرائم غیر عمد در هرمزگان آزاد شدند

هشدار اتحادیه صیادان هرمزگان به بهره‌برداران اسکله‌ها پس از حملات دشمن/تدابیر امنیتی در بنادر صیادی هرمزگان تشدید شد

افزایش دما، مصرف برق را به مرز هشدار رساند/ همراهی مشترکان، شرط پایداری شبکه در تابستان 1405

کلاس‌های تابستانی دانشگاه آزاد مجازی شد

افزایش بهای نفت با تحولات جدید در خاورمیانه

وزیر جنگ آمریکا سفر به سرزمین‌های اشغالی را لغو کرد

دیپ سیک تراشه ساز می شود

ترامپ مدعی پایان تفاهم با ایران شد

بندر سیریک هدف اصابت قرار گرفت؛ خسارت به اسکله و شناورها، فعالیت بنادر شرق هرمزگان ادامه دارد

مشمولان ثبت ادعا در سامانه جدید سازمان ثبت را بشناسید

img
خـبر فوری:

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد