حوادث
۱۷ سال بیشتر نداشت، نوجوانی از شهرستان رودان که خانوادهاش امیدوار بودند از تخت بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان کودکان بندرعباس به خانه بازگردد. اما سرنوشت مسیر دیگری را رقم زد و پس از تأیید مرگ مغزی، خانواده «بنیامین دهقان کمیز» در تصمیمی دشوار اما انساندوستانه، با اهدای اعضای فرزندشان به بیمار دیگری فرصت ادامه زندگی بخشیدند.
بنیامین نوجوان ۱۷ ساله، دوشنبه ۱۱ خردادماه جاری به دلیل کاهش شدید سطح هوشیاری برای دریافت خدمات تخصصی درمانی به بیمارستان کودکان بندرعباس منتقل و در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) بستری شد. تلاشی که به نجات جان بیمار دیگری انجامید.
با وجود تلاشهای گسترده پزشکان و کادر درمان برای نجات جان این نوجوان، روند بیماری به گونهای پیش رفت که مرگ مغزی وی به تأیید رسید.
پس از اعلام نظر قطعی تیمهای تخصصی، خانواده بنیامین در اقدامی ایثارگرانه و خداپسندانه، چهارشنبه 13خردادماه رضایت خود را برای اهدای اعضای فرزندشان اعلام کردند تا اندوه از دست دادن عزیزشان به امیدی برای نجات جان دیگران تبدیل شود.
نخستین هاروست در بیمارستان کودکان بندرعباس
روز بعد نیز عمل جداسازی اعضا (هاروست) برای نخستین بار در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شد، اقدامی که از نظر درمانی و اجرایی، رویدادی مهم برای این مرکز درمانی به شمار میرود.
در جریان این عمل، کبد بنیامین با موفقیت جداسازی و برای پیوند به بیمار نیازمند، به بیمارستان بوعلیسینای شیراز منتقل شد تا زندگی دوبارهای به فردی چشمانتظار پیوند عضو بخشیده شود.
بر اساس اعلام تیم درمان، امکان اهدا سایر اعضا به دلیل شرایط خاص کشور و فراهم نشدن امکان اعزام بهموقع تیم تخصصی پیوند از تهران میسر نشد.
ردپای زندگی از رودان تا شیراز
هرچند بنیامین در ۱۷ سالگی چشم از جهان فروبست، اما تصمیم بزرگ خانواده او سبب شد بخشی از وجودش در کالبد بیماری دیگر به زندگی ادامه دهد.
اکنون نام این نوجوان رودانی نهتنها در خاطره خانواده و دوستانش، بلکه در زندگی بیماری که با دریافت کبد وی فرصتی دوباره برای زیستن یافته است، ماندگار خواهد ماند، نوجوانی که رفتنش پایانی تلخ بود، اما برای دیگری آغازی دوباره رقم زد.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه
توسعه همکاریهای ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد
شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال
دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی مویتای
رفع کامل اختلال خدمات کارتمحور بانک صادرات ایران
تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانالهای دیپلماتیک و تقویت همکاری مشترک
مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض
هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرطبندیهای جام جهانی ۲۰۲۶
بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه
قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد
پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد
نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا
نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت
مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
پخش زنده عزاداریهای محرم در هرمزگان