11

تیر

1405


اجتماعی

19 خرداد 1405 08:18 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، فریبرز ایمانی، با اشاره به آغاز موج بازگشت حجاج و احتمال ابتلا برخی از حجاج به بیماری‌، گفت: لازم است حجاج هنگام بازگشت به کشور هم در مسیر و هم در زمان بازگشت، حتی اگر علائمی هم از بیماری ندارند موازین بهداشتی را رعایت کنند، زیرا ممکن است ناقل بیماری باشند.

وی با بیان اینکه حجاج باید در مسیر بازگشت از حج نسبت به هرگونه علائم بیماری دقت لازم را داشته باشند، افزود: اگر حجاج علائمی شبیه سرماخوردگی، تب، لرز، گلودرد، سرفه و یا بثورات پوستی را مشاهده کردند حتما باید به کارکنان بهداشتی مستقر در مبادی ورودی از جمله فرودگاه‌ها مراجعه کنند تا در صورت نیاز از آنها آزمایش و نمونه‌گیری انجام شود.

رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه حجاج باید در مسیر بازگشت و در ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله هواپیما که تجمع زیاد است از ماسک استفاده کنند، یادآور شد: رعایت این موازین بهداشتی باید به مدت دو هفته ادامه داشته باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از حجاج خواست حتی اگر علائمی ندارند تا دو هفته از دست دادن، در آغوش کشیدن افراد و روبوسی خودداری کنند و تا حد امکان در تجمعات حاضر نشوند.

ایمانی همچنین توصیه کرد: مراسم ولیمه حجاج دو هفته پس از بازگشت برگزار شود و چنانچه حجاج در این مدت ناگزیر شدند در تجمعی حضور یابند، از ماسک استفاده کرده و فاصله را با افراد رعایت کنند.

وی مبتلایان به بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماران دارای نقص سیستم ایمنی، افراد مبتلا به سرطان، کودکان و سالمندان و زنان باردار را از مهمترین گروه‌هایی دانست که ریسک بیماری در آنها بالاست و بهتر است حجاج هنگام مواجهه با این افراد، موازین بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.

ایمانی در ادامه یادآور شد: اگر علائم بیماری در حجاج ادامه یافت، باید هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنند و حتما به پزشک نیز اطلاع دهند که به تازگی از حج برگشته‌اند.

به گفته این مسئول، حجاج بیمار باید تا بهبودی کامل، استراحت کافی، مصرف مایعات، شست و شوی مکرر دست‌ها و تغذیه مناسب را در برنامه داشته باشند.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید می‌شود

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد

موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد

لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد

محدودیت برق شهرک‌های صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد

اعلام جزئیات مراسم اقامه نماز و تشییع رهبر شهید

تصویب مقدماتی ممنوعیت پخش اذان در قدس اشغالی

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

بخشنامه تعطیلات هفته آینده دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

محدودیت‌های ترافیکی از ۱۰ تا ۲۰ تیر اعلام شد

غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است

درخواست فوری فوتبال ایران از AFC

توزیع کارت شناسایی میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند

img
خـبر فوری:

اطلاعیه قطعی برق برخی مناطق شمال شهر بندرعباس