12

تیر

1405


اجتماعی

25 خرداد 1405 19:37 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، شهر‌های الاحساء عربستان با ۴۷.۴ و سبی پاکستان و ینبع عربستان با ۴۷ درجه در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

در هفته های اخیر بعد از اینکه چندین شهر در استان های بوشهر، هرمزگان، خوزستان و کرمان در صدر فهرست گرمترین نقطه جهان قرار گرفتند، این بار زابل در سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۷.۶ درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین نقطه جهان شناخته شد. همچنین بندر دیر در استان بوشهر با دمای ۴۶.۲ درجه در رده هشتم و آبادان در استان خوزستان با ثبت دمای ۴۵.۹ درجه سانتیگراد بالای صفر در رده یازدهم گرمترین نقاط جهان قرار گرفتند.

گرمترین ها در ایران

علاوه بر اعلام فهرست گرمترین نقاط جهان، در روز دوشنبه بستک با دمای ۴۵ درجه، پارسیان، بندر خمیر، رودان و سردشت بشاگرد با دمای ۴۳ درجه و جزیره قشم و میناب با ثبت دمای ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین نقاط استان هرمزگان در کشور بودند.

در خوزستان شهرهایی چون هندیجان، خوزستان و بندر ماهشهر با ثبت دمای ۴۵ درجه، بستان، اهواز، شوشتر، رامهرمز و شادگان با دمای ۴۴ درجه، بهبهان با دمای ۴۳ درجه، مسجدسلیمان و حسینیه با دمای ۴۲ درجه و لالی با دمای ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر از جمله گرمترین نقاط کشور بودند.

در کرمان برخی شهرها مانند جیرفت با دمای ۴۵ درجه، بم با دمای ۴۲ درجه، انار با دمای ۴۱ درجه و راور با ثبت دمای ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر جزو گرمترین نقاط کشور بودند.

قیروکارزین با دمای ۴۴ درجه، لار با دمای ۴۳ درجه و فراشبند، کازرون، حسن آباد داراب و جهرم با دمای ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر از جمله گرمترین نقاط استان فارس در کشور شناخته شدند.

بافق با دمای ۴۳ درجه و اشکذر، عقدا و میبد با دمای ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین نقاط استان یزد بودند.

در استان بوشهر دمای هوا در جم توحید به ۴۳ درجه، عسلویه به ۴۲ درجه و بندر دیلم به ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید.

در استان سیستان و بلوچستان دمای هوا در سراوان و نیکشهر به ۴۳ درجه و خاش و زابلی به ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید.

در استان خراسان جنوبی دمای هوا در طبس به ۴۳ درجه، خوسف و بشرویه به ۴۲ درجه و حاجی آباد به ۴۱ درجه رسید. در استان ایلام دمای هوا در دهلران به عدد ۴۳ درجه و مهران به ۴۲ درجه و همچنین در استان خراسان رضوی دمای هوا در فیض آباد به ۴۲ درجه و کاشمر، گناباد، بردسکن و سرخس به ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید.

امامزاده جعفر و لیکک در استان کهگیلویه و بویراحمد، قصرشیرین در استان کرمانشاه، خوروبیابانک در استان اصفهان و جمکران در استان قم هر کدام با ثبت دمای ۴۱ درجه سانتیگراد بالای صفر از دیگر نقاط گرمِ کشور در این روز بودند.

دیدگاه ها (0)
img
img

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

برگزاری مسابقات به مناسبت گرامیداشت شهدای پرواز ۶۵۵

رقابت‌های انتخابی تیم جودوی بانوان هرمزگان

نمایش تصاویر کودکان شهید میناب و شهدای ناو دنا در «خیمه هنر»

آماده‌سازی ظرفیت اسکان بیش از ۷۰ هزار زائر مراسم بدرقه رهبر

دیدار مقامات شرکت‌کننده در آیین بدرقه آقای شهید ایران با رئیس‌جمهور

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید