28

تیر

1405


اقتصادی

31 خرداد 1405 15:10 0 کامنت

بر اساس اعلام اتاق بازرگانی ایران، خورشید گزدرازی اظهار کرد: در پی جنگ سوم تحمیلی، تجارت دریایی و صنایع وابسته در استان بوشهر با آسیب‌های جدی مواجه شد؛ به‌گونه‌ای که حدود ۹۰ درصد فعالیت‌های تجارت دریایی در جنوب کشور از جمله استان بوشهر متوقف یا با رکود شدید روبه‌رو شد.

وی افزود: این شرایط مشکلات گسترده‌ای را برای فعالان اقتصادی، صاحبان شناورها، ملوانان و مجموعه‌های مرتبط با صنایع دریایی استان ایجاد کرد و بخش مهمی از مبادلات تجاری بوشهر را تحت تأثیر قرار داد و باعث افزایش هزینه های لجستیکی شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندر بوشهر بیان کرد: در طول این مدت، رایزنی‌های متعددی برای ایجاد مسیرهای جایگزین تجاری انجام شد که از جمله آن می‌توان به پیگیری راه‌اندازی مسیر ترانشیپ از طریق بندر ام‌القصر عراق و کشور عمان اشاره کرد.

گزدرازی ادامه داد: با توجه به جایگاه امارات به عنوان هاب اقتصادی منطقه و سهم قابل توجه این کشور در تجارت خارجی با کشور به ویژه استان بوشهر، در حوزه صادرات و واردات از جمله کالاهای ته‌لنجی، محدودیت‌های ایجاد شده چالش‌های جدی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی استان به همراه داشت.

وی گفت: با پایان جنگ، دولت امارات آمادگی و موافقت خود را برای پذیرش مجدد لنج‌های تجاری اعلام کرده است و انتظار می‌رود با فعال شدن دوباره بنادر امارات، روند تجارت و بازرگانی دریایی استان بوشهر به تدریج به شرایط عادی بازگردد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بندر بوشهر خاطرنشان کرد: ازسرگیری فعالیت‌های تجاری دریایی علاوه بر رونق مبادلات بازرگانی، زمینه بازگشت حدود ۲ هزار فروند لنج و ۱۴ هزار ملوان به فعالیت اقتصادی و معیشتی خود را فراهم خواهد کرد.

دیدگاه ها (0)
img
img

هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق خارج شد

پرداخت ۶۸۲ همت تسهیلات به خانوار طی بهار ۱۴۰۵

مسیر رفت از بندرخمیر به بندرعباس باز گشایی شد

ایرانی‌ها سالانه ۲۵ میلیون مراجعه بیمارستانی دارند

وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی تجاری نزدیک عمان

سنتکام: ۲ نظامی آمریکایی در حملات ایران کشته شدند

رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد

مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند

نحوه فعالیت ادارات هرمزگان در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه مشخص شد

تونل شهید میرزایی بندرعباس ساعت ۱۹ شنبه تا ساعت ۶ صبح روز بعد مسدود است

تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی با قوت ادامه دارد

تأکید قطر بر لزوم توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه

تدوین محتوای جدید آموزشی درباره حوادث و شهدای جنگ برای کتب‌ درسی سال تحصیلی آینده

پخش زنده دیدار انگلیس و فرانسه

حملات متعدد نظامی دشمن آمریکایی به حوالی سیریک

img
خـبر فوری:

وزارت نیرو: مردم برای کمک به تامین پایدار برق استان‌های جنوبی، هر خانواده یک ساعت کولر خود را خاموش کند