02

تیر

1405


بین الملل

02 تیر 1405 19:43 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل و به نوشته «سی‌ان‌بی‌سی»، «کریس رایت» وزیر انرژی آمریکا گفت این وام‌ها هزینه‌های ساخت را کاهش داده و زمان راه‌اندازی این راکتورها را تا سه سال کوتاه‌تر خواهند کرد.

این منابع مالی از ساخت پنج پروژه هسته‌ای پشتیبانی می‌کند که هر کدام شامل دو راکتور بزرگ خواهند بود. این سرمایه برای تامین قطعات پیچیده و گران‌قیمتی استفاده می‌شود که معمولا تولید و تحویل آن‌ها زمان زیادی می‌برد.

تمام این پروژه‌ها از طراحی راکتور «AP1000» متعلق به «شرکت برق وستینگهاوس» استفاده خواهند کرد. هر راکتور AP1000 قادر است حدود ۱.۱ گیگاوات برق تولید کند.

وستینگهاوس با حداکثر پنج شرکت برق یا انرژی واجد شرایط در این پروژه‌ها همکاری خواهد کرد. این شرکت تاکنون با هفت شریک بالقوه که محل اجرای پروژه‌های خود را نیز مشخص کرده‌اند، تفاهم‌نامه اولیه امضا کرده است.

«گرگ بیرد» رئیس دفتر وام‌های وزارت انرژی آمریکا توضیح داد که این وام‌ها مستقیما به وستینگهاوس پرداخت نمی‌شوند، بلکه به پنج پروژه اختصاص خواهند یافت.

به گفته وی، وستینگهاوس و شرکای آن باید برای هر پروژه نزدیک به یک میلیارد دلار سرمایه اولیه تامین کنند تا امکان دریافت وام‌های دولتی فراهم شود.

دولت ترامپ همچنین انتظار دارد شرکت‌های بزرگ فناوری قراردادهای بلندمدت خرید برق با این پروژه‌ها امضا کنند تا از نظر مالی از ساخت آن‌ها پشتیبانی شود.

در سال‌های اخیر، بخش فناوری نقش مهمی در افزایش تقاضا برای انرژی هسته‌ای ایفا کرده است، زیرا شرکت‌ها به دنبال منابع برق پایدار، قابل‌اعتماد و بدون انتشار کربن برای تامین انرژی مراکز داده مرتبط با هوش مصنوعی هستند. با این حال، تاکنون هیچ شرکت فناوری قرارداد مستقیمی برای حمایت از ساخت یک نیروگاه هسته‌ای بزرگ جدید امضا نکرده است.

دیدگاه ها (0)
img
img img
خـبر فوری:

آخرین وضعیت اختلال خدمات در ۴ بانک