اقتصادی
سیانان ادعا کرد: مرکز اطلاعات مشترک نیروی دریایی آمریکا سطح تهدید در تنگه هرمز را به طور قابل توجهی افزایش داد.
به گزارش صبح ساحل، شبکه خبری سی ان ان امروز شنبه ادعا کرد که مرکز اطلاعات مشترک نیروی دریایی آمریکا امروز شنبه سطح تهدید در تنگه هرمز را «به طور قابل توجهی بالا» افزایش داده است.
این رسانه مدعی شد: نیروی دریایی آمریکا از گسترش یک خط کشتیرانی نزدیک سلطان نشین عمان در تنگه هرمز خبر داد که امکان افزایش تردد دو طرفه کشتی ها را فراهم می کند.
سی ان ان به نقل از یک مقام آمریکایی ادعا کرد: این حملات در حال حاضر نشانه ای از بازگشت به عملیات های رزمی بزرگ نیست.
این ادعا درحالی مطرح می شود که این آمریکا بوده که بند یادداشت تفاهم را نقض کرده و مناطقی از خاک ایران را هدف حملات هوایی قرار داده است.
طبق اعلام برخی منابع آگاه یک پرتابه به دکل مخابراتی در محدوده شهرستان سیریک اصابت کرد. این منبع تأیید کرد که چند ساعت پیش از این حادثه، شلیک اخطار به کشتیهای خارج از نظم ایرانی که مخل دریانوردی بودند، انجام شده بود.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
تقویت بازدارندگی کیفری در سازمانها
تضمین کرامت انسانی و دادرسی عادلانه
بازدید وزیر راه و شهرسازی از محورهای مواصلاتی آسیب دیده در هرمزگان
دوراندیشی در بازار ارزهای دیجیتال
خلع سلاح غرب از تحریم
آخرین قاب از 8 زندگـی
پارس خودرو هم محصولاتش را گران کرد
فروش بلیط قطار مرداد از فردا کلید می خورد
ایجاد فضای امن خانوادگی برای آموزش صداقت به کودکان
میناب خاستگاه آئینهای سوگواری جنوب کشور
زلزله ۴ ریشتری بار دیگر سالند خوزستان را لرزاند
جنگ اعداد در بازار طلا
اعلام جزئیات بیمهنامه اربعین توسط ستاد اربعین صنعت بیمه
حمله به قلب انرژی در خلیج فارس
در سوگ شریانهای هرمزگان