13

مرداد

1405

ورزشی

11 تیر 1405 10:08 0 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، مهدی خواجه با اشاره به روند برگزاری مسابقات اظهار داشت : رقابت‌های المپیاد «پرچم» در فضایی پرنشاط و با حضور ورزشکاران از نقاط مختلف استان برگزار شد. و در بخش بانوان رشته هفت‌سنگ مهارتی، یاسمین عزیزی مقام نخست را کسب کرد. مریم رنجبر در جایگاه دوم ایستاد و فاطمه پروزی عنوان سوم را به دست آورد.

وی گفت: در بخش هفت سنگ آقایان ، محمدرضا چاکری ، آیدین رحیمی و رضا آزادی در جایگاه اول تا سوم قرار گرفتند. رئیس هیئت ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی محلی هرمزگان با اشاره به نتایج مسابقات چوب‌کشی گفت: در وزن منهای ۶۵ کیلوگرم محمدیاسین ملکی، در وزن منهای ۸۰ کیلوگرم حسین ملاحی، در وزن منهای ۹۰ کیلوگرم آرشام ولی‌زاده و در وزن منهای ۱۰۵ کیلوگرم محمدمهدی فولادزاده موفق شدند عنوان نخست اوزان خود را کسب کنند.

خواجه‌ای گفت: در رقابت‌های مینی‌فوتبال آقایان تیم عمانی پارسیان ودر مسابقات بانوان تیم مهدی‌آباد فین با ارائه عملکردی مطلوب به مقام قهرمانی دست یافت. تیم سردنگ کمیز رودان عنوان نایب‌قهرمانی را به دست آورد و تیم کنارستان بندرخمیر سوم شد.

رئیس هیئت ورزش روستایی، عشایری و بازی‌های بومی محلی استان هرمزگان در پایان با قدردانی از همکاری عوامل اجرایی، داوران و ورزشکاران، ابراز امیدواری کرد برگزاری چنین رویدادهایی زمینه توسعه ورزش روستایی، کشف استعدادهای برتر و ترویج بازی‌های بومی و محلی در استان را بیش از پیش فراهم کند.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
img img
خـبر فوری:

تعویق تمامی امتحانات نهایی استان‌های جنوبی تا پایان شرایط ویژه