21

مرداد

1405

پخش زنده
آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

اجتماعی

21 تیر 1405 19:42 8 بازدید 0 کامنت

پس از انتشار گزارش‌هایی درباره تحولات امنیتی در استان هرمزگان، فرمانداران قشم و میناب در نخستین اظهارات خود اعلام کردند که تا آن زمان گزارشی از اصابت یا وقوع انفجار در این دو شهرستان دریافت نشده است. فرماندار قشم گفته بود: «تا این لحظه اصابتی در قشم گزارش نشده است» و فرماندار میناب نیز اعلام کرده بود: «تا این لحظه صدای انفجار در شهرستان میناب شنیده نشده است.»
در همان زمان، برخی گزارش‌های محلی از شنیده شدن صداهایی از سمت دریا حکایت داشت. همچنین بر اساس گزارش‌های رسیده به برخی مسئولان محلی، در صورت وقوع رخدادهای گزارش‌شده، ماهیت آن‌ها نظامی عنوان شده بود. با این حال، درباره ادعای مطرح‌شده پیرامون وضعیت تنگه هرمز نیز تا آن مقطع هیچ اطلاعیه رسمی و مستقلی از سوی مراجع ذی‌صلاح منتشر نشده بود.

با این وجود، ساعاتی بعد فرماندار قشم از وقوع یک حادثه در جنوب این جزیره خبر داد. حسین امیرتیموری اعلام کرد چهار پرتابه در محدوده روستای مسن واقع در ساحل جنوبی قشم اصابت کرده است.
وی با بیان اینکه ابعاد این حادثه در دست بررسی قرار دارد، افزود در روزهای گذشته نیز موارد مشابهی در همین محدوده رخ داده بود. تاکنون گزارشی درباره خسارات مالی یا تلفات احتمالی ناشی از این حادثه منتشر نشده است.
مقام‌های محلی تأکید کرده‌اند بررسی‌های میدانی و ارزیابی ابعاد این رخداد ادامه دارد و هرگونه اطلاعات تکمیلی پس از تأیید از طریق مراجع رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد. همچنین از شهروندان خواسته شده است اخبار مربوط به این موضوع را صرفاً از منابع رسمی و معتبر دنبال کنند و از انتشار یا بازنشر اخبار تأییدنشده خودداری کنند.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ تبلیغ
خـبر فوری:

تعویق تمامی امتحانات نهایی استان‌های جنوبی تا پایان شرایط ویژه

آگهی:
عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین