سیاسی
صبح ساحل، سیاسی _ استاندار هرمزگان از برگزاري نشست مشترك مسئولان بخش خصوصي و دولتي هرمزگان با مسئولان استان مسندم عمان، طي آذرماه سالجاري به ميزباني بندرعباس خبر داد.
صبح ساحل، سیاسی _ استاندار هرمزگان از برگزاري نشست مشترك مسئولان بخش خصوصي و دولتي هرمزگان با مسئولان استان مسندم عمان، طي آذرماه سالجاري به ميزباني بندرعباس خبر داد.
ابراهيم عزيزي استاندار هرمزگان با اشاره به برگزاري چهاردهمين اجلاس مشترك اقتصادي ايران و عمان كه با حضور وزراي امور خارجه ايران و صنعت و بازرگاني عمان در وزارت امور خارجه كشورمان محقق شد، اظهار داشت: دو كشور ايران و عمان از ديرباز از طريق استانهايي همانند هرمزگان مراودات و ارتباطات قابلتوجهي در بخشهاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي داشتهاند. وي با اشاره به اهميت برگزاري اينگونه نشستها با مسئولان كشورهاي حاشيه خليجفارس اضافه كرد: بيشك تعميق ارتباطات و روابط توسط مسئولان محلي ميتواند، در مسائل منطقهاي نيز بسيار كارآمد باشد. استاندار هرمزگان در ادامه به بيان محتوا و جزئيات نشست هماهنگي و تبادلنظر با مسئولان عماني پرداخت و افزود: در اين نشست كه با حضور "سيد خليفه البوسعيدي" استاندار استان مسندم عمان برگزار شد، تعميق و توسعه روابط اقتصادي بين استان هرمزگان و مسندم مورد بررسي قرار گرفت. عزيزي يادآور شد: همچنين در اين نشست مقرر شد پيرو نشستهاي برگزار شده، نشست مشترك دو استان هرمزگان و مسندم نيز در آذرماه سال جاري با حضور مقامات عاليرتبه استاني به ميزباني بندرعباس برگزار شود. وي ادامه داد: در اين نشست مسئولان بخشهاي خصوصي و دولتي هر دو استان نيز با هدف بررسي راهكارهاي اقتصادي و ارتباطات بيشتر پيرامون موارد مدنظر و نقاط مشترك شركت خواهند داشت.استاندار هرمزگان با بيان اينكه مسئولان و مديران در اين استان همواره با نگاهي باز و با تأسي از سياستهاي نظام با آغوش باز پذيراي مسئولان و سرمايهگذاران كشورهاي هممرز هستند، افزود: استان هرمزگان از قابليتهاي متعددي برخوردار است كه صادرات اين قابليتها و دانشهاي موجود ميتواند حتي راهگشاي بسياري از مشكلات موجود در كشورهاي همسايه نيز باشد.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
جنگ ایران باید پایان یابد
قدردانی رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم و همراهی جهانی در آیین تشییع رهبر شهید
تغییر ساعت برخی قطارهای خروجی از مشهد
لفاظیهای مقامات صهیونیست علیه ایران
رواق دارالذکر؛ محل تدفین رهبر شهید انقلاب
انتقال مسافران قطارهای متوقف شده مشهد با بهرهگیری از ۷۰ دستگاه اتوبوس
افشاگری نیویورکتایمز از محدودیت دسترسی به تصاویر ماهوارهای در پوشش اخبار جنگ علیه ایران
پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با فرمانده ارتش پاکستان
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
شرکت بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق
حمله هوایی دشمن به شیراز تکذیب شد
۱۰۰ درصد جرایم مالیاتی ناشی از اختلال بانکها بخشیده شد
پرداخت سود سپردههای بانکی با رفع اختلالها
شهادت ۳ هموطن در حمله آمریکا به اسکله صیادی سیریک
همه زیرساختها سالم است، اما یک پرواز لغو شد