12

تیر

1405


حوادث

22 تیر 1396 08:41 0 کامنت

صبح ساحل-حوادث: مدیر اداره بندر و دریانوردی کیش از انجام موفقیت آمیز عملیات امداد رسانی به یک  قايق صيادي در محدوده دریایی این جزیره مرجانی و نجات يك نفر ماهیگیر از خطر غرق شدن، خبر داد.
به گزارش ایسنا، "احمد شهریاری" در جمع خبرنگاران ضمن اعلام این خبر افزود: یک فروند قایق صیادی در آب های ساحلی جزیره کیش مشغول به صید بود كه سرنشین آن بنا به دلایل نامعلومی به داخل آب سقوط می کند و به دلیل وزش باد و شدت جریان آب از قایق فاصله گرفته و تقلای او برای رسیدن به قایق صیادی خود بی نتیجه می ماند.
وی ادامه داد: در پي اعلام اضطرار از سوی یکی از شناور مستقر در لنگرگاه کیش مبنی بر رویت یک نفر در آب که تقاضای کمک دارد، بلافاصله شناور ناجی از بندر کیش به محل حادثه اعزام و فرد مضطر از آب گرفته شد.
مدیر اداره بندر و دریانوردی کیش خاطرنشان کرد: پس از اتمام عملیات نجات و تحویل فرد نجات یافته به پایگاه دریابانی کیش جهت طی مراحل قانونی، ناجی به محل استقرار خود بازگشت. شهریاری ضمن اشاره به موفقیت آمیز بودن این عملیات، اظهار کرد: این فرد صیاد در حال حاضر در صحت و سلامت کامل به سر می برد.

دیدگاه ها (0)
img
img

تغییر زمان برگزاری آزمون نهایی ۲۰ تیر پایه یازدهم در هرمزگان

انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در روستای گنگان جاسک

آمادگی ۶ میلیون داوطلب هلال احمر برای شرکت در آیین وداع و تشییع رهبر شهید

افزایش کارت‌های سوخت جایگاه‌ها برای مراسم تشییع

ادای احترام هیات‌های فرهنگی و مذهبی بین‌المللی به پیکر رهبر شهید ایران

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد