10

تیر

1405


اجتماعی

11 مرداد 1396 10:25 0 کامنت

صبح ساحل-اجتماعی:به مناسبت هفته جهانی مبارزه با هپاتیت انجمن‌های علمی دانشکده پزشکی بندرعباس با همکاری مرکز تحقیقات بیماری‌های گرمسیری سومین کمپین دانشجویی اطلاع‌رسانی هپاتیت را هم‌زمان با دیگر نقاط جهان در بندرعباس در حال برگزاری است.
یکی از اعضای این کمپین در گفت‌وگو با ایسنا،، اظهار کرد: کمپین مبارزه با بیماری هپاتیت سومین مرحله از این کمپین در سطح جهان است که برای مبارزه با بیماری هپاتیت برگزار شد.
حسین حمادیان ادامه داد: خوشبختانه بندرعباس نیز به این کمپین پیوست و اولین مرتبه است که در بندرعباس این اتفاق هم‌زمان با سراسر جهان انجام می‌شود.
وی اظهار کرد: هدف ما ادامه این طرح است و انجمن مبارزه با بیماری هپاتیت را داشته باشیم و سالیانه بتوانیم این کمپین را برگزار کنیم به امید اینکه در سال 1410 اثری از بیماری هپایت B و C در کشور نداشته باشیم.
همچنین یکی دیگر از اعضای این کمپین در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: تعدادی از دانشجویان پزشکی در هفته مبارزه با هپایت جهت آگاه‌سازی شهروندان در زمینه بیماری هپاتیت اقدام به تشکیل این کمپین کرده‌اند.نگین یزدیان تصریح کرد: میزان مرگ‌ومیر در اثر بیماری هپاتیت بالا است ولی در 90 درصد موارد اگر بیماری تشخیص داده شود قابل‌درمان است.وی با اشاره به اینکه زمان اجرای پروژه روزهای یکشنبه و دوشنبه ۸ و ۹ مرداد است، خاطرنشان کرد: این پروژه بین‌المللی به‌منظور ریشه‌کن کردن هپاتیت در سراسر جهان تا سال ۱۴۱۰ خورشیدی (2030 میلادی) انجام می‌شود.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید می‌شود

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد

موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد

لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد

محدودیت برق شهرک‌های صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد

اعلام جزئیات مراسم اقامه نماز و تشییع رهبر شهید

تصویب مقدماتی ممنوعیت پخش اذان در قدس اشغالی

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

بخشنامه تعطیلات هفته آینده دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

محدودیت‌های ترافیکی از ۱۰ تا ۲۰ تیر اعلام شد

غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است

درخواست فوری فوتبال ایران از AFC

توزیع کارت شناسایی میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند

img
خـبر فوری:

اطلاعیه قطعی برق برخی مناطق شمال شهر بندرعباس