12

تیر

1405


سیاسی

04 شهریور 1396 08:55 0 کامنت

صبح ساحل-سیاسی:استاندار هرمزگان گفت: در هفته دولت سال جاری 941 پروژه با اعتباری بالغ بر هزار و 800 میلیارد تومان معادل 18 هزار میلیارد ریال در سراسر هرمزگان به بهره برداری خواهد رسید.
جاسم جادری در نشست خبری كه به مناسبت فرارسیدن هفته دولت برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، عنوان كرد: به همه کسانی که علاقه مندانه در دولت به مردم در این شرایط سخت و طاقت فرسا خدمت می کنند خدا قوت می گویم.وی با اشاره به نیاز و ضرورت وجود رسانه ها و خبرنگاران در جامعه به منظور اطلاع رسانی و تنویر افکار عمومی، بیان کرد: اگر انتقال و انعکاس خدمات نباشد مردم از فعالیت ها و توفقیقاتی که در کشور در تمامی عرصه ها صورت می گیرند مطلع نمی شوند و این نشانگر نقش و جایگاه بی بدیل خبرنگاران، عکاسان و جامعه رسانی در کشور است.
جادری به وجود همدلی و همبستگی در میان سه قوه اشاره کرد و گفت: دولت معتقد است اگر بخواهد توفیقاتی داشته باشد در کنار قوه مقننه و همکاری با قوه قضاییه خواهد بود که تا کنون این نیز این همبستگی در میان قوا وجود داشته و امیدواریم كه این همکاری و همبستگی همچنان مستمر باشد.وی با اشاره به برنامه های هفته دولت امسال در هرمزگان، بیان داشت: برنامه های هفته دولت از پنچشنبه دوم شهریور ماه با میثاق با شهیدان در گلزارهای شهدای سراسر استان آغاز شد.جادری  با اشاره به تعداد پروژه های قابل افتتاح در هفته دولت امسال در هرمزگان، افزود: در هفته دولت سال جاری 941 پروژه با اعتباری بالغ بر هزار و 800 میلیارد تومان معادل 18 هزار میلیارد ریال در سراسر هرمزگان به بهره برداری خواهد رسید كه با وجود تمامی مشکلات و کمبود اعتبارات، تعداد پروژه های قابل افتتاح نسبت به هفته دولت سال گذشته در هرمزگان 37 درصد رشد داشته است.وی اضافه کرد: بیشترین تعداد پروژه های افتتاحی سال جاری مربوط به بخش مسکن، عمران شهری و روستایی با تعداد 306 پروژه، حمل و نقل 257 پروژه، بهداشت و سلامت 111 پروژه، انرژی 103 پروژه و آموزش 95 پروژه است.جادری ادامه داد: بیشترین تعداد پروژه های افتتاحی در شهرستان ها نیز به ترتیب مربوط به بندرعباس با 266 پروژه، میناب 115 پروژه، جاسک 80 پروژه، بستک 79 پروژه و حاجی آباد 70 پروژه است.وی به دستاوردهای دولت تدبیر و امید طی چهار سال گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: تا سال 92 تعداد یک هزار و 627  روستا در استان برق سانی شده بود که طی چهار سال گذشته و تا ابتدای سال جاری این رقم به یک هزار و 724 روستا افزایش یافته که با توجه به دور افتاده و صعب العبور بودن این روستاها در این حوزه دولت عملکرد خوبی داشته است.
استاندار هرمزگان رشد 22 درصدی احداث بزرگراه، افزایش 25 درصدی راه های آسفالت روستایی، رشد 49 درصدی نوسازی كلاس های درس، افزایش 57 درصدی واحدهای مسكن مهر تكمیل شده و افزایش 14 درصدی جمعیت روستایی برخوردار از آب شرب بهداشتی را از اهم دستاوردهای دولت طی چهار سال اخیر در هرمزگان برشمرد.
استاندار هرمزگان از آغاز احداث چهار سیلو در هرمزگان خبر داد و گفت: با پیگیری های فراوان چهار سیلو در هرمزگان که سه سیلو توسط بخش خصوصی و یک سیلو دولتی است احداث خواهد شد که محل احداث آنها در شهرک صنعتی ، بندر شهید رجایی و شهرستان حاجی آباد خواهد بود.جادری به بزرگترین پروژه هفته دولت امسال اشاره کرد و افزود: پروژه خط تولید آهن اسفنجی صبا فولاد در بندرعباس با 750 میلیارد تومان بزرگترین پروژه آماده افتتاح در هفته دولت امسال است.وی به منابع درآمدی کشور اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار در تاریخ کشور منابع مالیاتی و عوارض از منابع درآمدی نفتی پیش گرفته و این گامی موثر برای کاهش وابستگی اقتصادی به درآمد نفتی است زیرا دولت معتقد است که منابع کشوربه ویژه نفت متعلق به نسل های آینده است.
مسوولان تأکید کردند:لزوم همکاری نهادها در برگزاری کنگره ملی شهدای هرمزگان
استاندار هرمزگان گفت: یكی از راهكارهای اساسی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزاری كنگره‌های بزرگداشت شهیدان است و كنگره ملی شهدای هرمزگان نیز باید به شكلی برگزار شود كه نتایج موثر و قابل توجهی در جامعه به همراه داشته باشد.جاسم جادری در نشست ستاد اجرایی كنگره ملی شهدای استان هرمزگان با بیان اینكه نظام جمهوری اسلامی ایران در مقابل سلطه استكبار جهانی قدعلم كرده است، عنوان كرد: برای پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی ده‌ها هزار شهید تقدیم شد و شجره طیبه نظام جمهوری اسلامی ایران با خون شهیدان آبیاری شده است.وی بهترین راهكار درمان گرفتاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و افزود: فرهنگ ایثار و شهادت نسخه درمان تمامی بیماری‌های اجتماعی است.استاندار هرمزگان ادامه داد: یكی از راهكارهای اساسی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برگزاری كنگره‌های بزرگداشت شهیدان است و كنگره ملی شهدای هرمزگان نیز باید به شكلی برگزار شود كه نتایج موثر و قابل توجهی در جامعه به همراه داشته باشد.
جادری تصریح كرد: در برگزاری این كنگره از نظرات اندیشمندان و صاحبان ایده و فكر استفاده شود و تلاش كنیم تمامی اقشار در اجرای مناسب كنگره شهدا نقش ایفا كنند.فرمانده سپاه امام سجاد‌(ع) هرمزگان گفت: نیاز است همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط كمک كنند تا كنگره ملی شهدای هرمزگان به شكل مطلوب و اثرگذاری اجرا شود. سردار رضا ترابی در نشست ستاد اجرایی کنگره ملی شهدای استان هرمزگان، بیان داشت: مجموعه سپاه و بسیج در طول سال، یادواره‌های مختلف شهدا و برنامه‌های آبروی محله را در سطح استان برگزار می‌کند.
وی افزود: کنگره‌های ملی شهدا سالانه در سه استان برگزار می‌شود و طبق برنامه مشخص شده کنگره بزرگ و ملی شهدای استان هرمزگان زمستان سال 97 برگزار خواهد شد.
سردار ترابی گفت: برای برگزاری این کنگره 13 کمیته در زیرمجموعه ستاد اجرایی آن با مسؤولیت مدیران کل نهادهای مرتبط تشکیل می‌شود و ریاست کنگره نیز بر عهده استاندار و مسؤولیت دبیرخانه آن بر عهده سپاه امام سجاد‌(ع) است.
فرمانده سپاه امام سجاد‌(ع) هرمزگان خاطرنشان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی گرامی‌داشت یاد شهدا کمتر از شهادت نیست و بر این اساس نیاز است همه دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط کمک کنند تا کنگره ملی شهدای هرمزگان به شکل مطلوب و اثرگذاری اجرا شود. در پایان این نشست، احکام رؤسای کمیته‌های ستاد اجرایی کنگره ملی شهدای استان هرمزگان از سوی استاندار هرمزگان اعطا شد.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار پلیس فتا درباره شایعه‌پراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

رویترز خبر داد: مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی

انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

برگزاری مسابقات به مناسبت گرامیداشت شهدای پرواز ۶۵۵

رقابت‌های انتخابی تیم جودوی بانوان هرمزگان

img
خـبر فوری:

نحوه فعالیت بانک‌ها در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر