16

تیر

1405


سیاسی

03 مهر 1396 09:07 0 کامنت

صبح ساحل-سیاسی:استاندار هرمزگان گفت: شهرداران در جهت جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با اولویت توسعه شهری تلاش کنند و شرایط برای سرمایه‌گذاران سهل شود تا جهش خوبی در استان ایجاد شود.
به گزارش صبح‌ساحل، فریدون همتی در گردهمایی شهرداران و روسای شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان هرمزگان با بیان اینکه بخش عظیمی از جمعیت هرمزگان در شهرها زندگی می‌کنند، عنوان کرد: هرمزگان یک استان رزخیز و معدن همه ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و توانمندی‌هاست و از مردمی بسیار خوب، ظرفیت دریا و تجارت کالا و بنادر بزرگ برخوردار است.
وی ادامه داد: در کنار این موارد گردشگری می‌تواند یکی از ظرفیت‌های مهم هرمزگان در مناطق ساحلی و غیرساحلی استان باشد و همه باید در جهت شکوفا کردن این ظرفیت تلاش و لوازم درست جذب گردشگر در استان را فراهم کنیم.
استاندار هرمزگان افزود: باید دسترسی سهو و آسان برای مردم کشور فراهم شود تا به هرمزگان سفر کنند و در نیمه دوم سال که شرایط آب و هوایی مناسب در این استان مناسب است، گردشگران کشور می‌توانند به هرمزگان سفر کنند که موجب گردش مالی و ایجاد اشتغال خوب و ارتقا کیفیت زندگی مردم خواهد شد.همتی تصریح کرد: با گردشگری می‌توان در کوتاه‌مدت و با کمترین هزینه بیشترین منفعت اجتماعی را برای استان هرمزگان خلق کرد و باید قدر فرصت‌ها و ظرفیت‌های هرمزگان را بدانیم و از وجب به وجب آن استفاده کنیم.وی تاكید كرد: اولویت شهرداری‌های استان بر صیانت از سواحل و زیباسازی شهرها و احداث پارک‌های خوب قرار گیرد و هرجا ظرفیت مناسبی برای جذب گردشگر وجود دارد را معرفی و پیگیری کنند.نماینده عالی دولت در استان هرمزگان خاطرنشان كرد: همچنین شهرداران مناطق ساحلی باید نسبت به آلوده کردن دریا حساسیت نشان دهند و از آن جلوگیری کنند.
همتی با تاکید بر اینکه اگر همه با هم بسیج شویم می‌توانیم گام‌های رو به جلو برداریم، اظهار داشت: برنامه‌ای را در همه حوزه‌ها تدوین خواهیم کرد و با شوراها و شهرداران به طور منظم جلساتی را برگزار می‌کنیم.
وی با بیان اینکه با عزم جدید می‌توانیم با کمک هم کارهای بزرگی را انجام دهیم، اضافه کرد: از شوراها انتظار دارم با وحدت و همدلی از نگاه سطحی و غیرموثر پرهیز کنند و هرچه قدر ثبات مدیریت در شهرداری‌ها وجود داشته باشد به سود مردم آن شهر است.
استاندار هرمزگان بیان داشت: شهرداران در جهت جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با اولویت توسعه شهری تلاش کنند و شرایط برای سرمایه‌گذاران سهل شود تا جهش خوبی در استان ایجاد شود و از این طریق می‌توانیم مشکل بیکاری را حل کنیم و این امر را جزء ارزیابی‌ها قرار خواهیم داد.همتی گفت: بیشترین منابع شهرداری‌ها باید صرف کارهای عمران شهری شود و در مقابل منابعی که از محل ارزش افزوده پرداخت می شود، باید پروژه اجرا شود و با این منابع در شهرها و روستاها می‌توان کارهای خوبی انجام داد و اجرای پروژه‌ها از محل ارزش افزوده موجب افزایش خودباوری مردم در پرداخت مالیات خواهد شد.
وی خواستار توجه ویژه به موضوع فضای سبز و مدیریت شهری شد و اضافه كرد: آموزش نیروی انسانی در شهرداری‌ها بسیار مهم است و این امر موجب ارتقای کارآمدی خواهد شد.نماینده عالی دولت در استان هرمزگان افزود: تلاش می‌كنیم برنامه هوشمندانه‌ای متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه برای اقدامات در شهرهای استان داشته باشیم.
تمامی شهرهای استان هرمزگان تا پایان سال 96 دارای ایستگاه آتش نشانی مستقل خواهند شد
آرش رضایی مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری هرمزگان نیز در این نشست با اشاره به عملکرد چهار ساله شهرداری‌های استان هرمزگان، بیان داشت: هرمزگان دارای جمعیت شهری 927 هزار نفر است که این جمعیت در 38 شهر ساکن هستند.
وی ادامه داد: بیشترین تراکم جمعیت شهری در ناحیه مرکزی و متمایل به شرق استان است که 70 درصد جمعیت شهری استان در این ناحیه مستقر هستند.مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری هرمزگان با بیان اینكه در طول سال نظارت و ارزیابی دقیقی از شهرداری‌های استان به عمل می آوریم، افزود: اعتبارات شهرداری‌ها از دو محل استانی و ملی تامین می شود و در مجموع از سال 92 تا پایان سال 95 بالغ بر 727 میلیارد تومان اعتبار بوده به شهرداری‌های استان هرمزگان تعلق گرفته كه 77 درصد از محل استانی و 23 درصد از محل منابع ملی تامین شده است.

دیدگاه ها (0)
img
img img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد