16

تیر

1405


ورزشی

07 اسفند 1396 08:28 0 کامنت

صبح ساحل ، ورزشی - محمودرئیسی  یک دوره مسابقات کشتی به مناسبت سومین سالگرد درگذشت نیما نعیمی قهرمان کشتی آسیا در سالن اختصاصی کشتی شهید مجید شاهی بندر عباس برگزار شد

یک دوره مسابقات کشتی به مناسبت سومین سالگرد درگذشت نیما نعیمی قهرمان کشتی آسیا با حضور کشتی‌گیرانی از شهرستان های کرمان ، تهران ، جهرم ، بندرخمیر ، حاجی آباد و بندر عباس « گرو های سنی نونهالان ، نوجوانان ، جوانان » در سالن اختصاصی شهید مجید شاهی برگزار شد که در پایان تیم کشتی  شهرستان بندر عباس توانست مقام نخست این دوره از مسابقات را به خود اختصاص دهد.در این رقابت ها تیم  تهران دوم شد و تیم های   جهرم و کرمان  عنوان سوم مشترک را از آن خود کردند.جلال نعیمی مربی و پدر زنده یاد نیما نعیمی  گفت :  سومین سالگرد در گذشت نیما می باشد از این رو طبق برنامه سومین دوره این مسابقات را  با حضور تیم های کشتی شهرستان های کرمان ، جهرم ، تهران ، بندر خمیر ، حاجی آباد ، بندر عباس در گروه سنی نونهالان ، نوجوانان و جوانان برگزار کردیم. 

وی  در باره  علاقه مندی پسرش  به رشته کشتی اظهار داشت : من مربی کشتی استان بودم و هر زمان که تمرین  داشتم نیما هم با من به سالن کشتی می آمد از این رو به این رشته ورزشی علاقه‌مند شد و زمانی که 10 سال داشت تمرینات کشتی را آغاز کرد.جلال نعیمی قهرمان کشتی پیشکسوتان جهان افزود : نیما به سبب علاقه وافرش به رشته ورزشی کشتی خیلی زود پله‌های ترقی را یکی پس از دیگری پیمود و چند دوره قهرمان استان و کشور شد و در سال 89 مقام نخست مسابقات بین المللی  که در استان گلستان برگزار شد را کسب کرد و متعاقب آن در همان سال بر سکوی سوم مسابقات قهرمانی آسیا « تایلند » ایستاد. رییس کمیته مربیان کشتی استان هرمزگان بیان داشت : در این مسابقات از مادران کشتی گیران نونهال دعوت کردیم که در سالن حضور به هم رسانند تا از نزدیک شاهد رقابت های فرزند شان باشند ضمن این که اکبر حامدی پور رییس هیات کشتی شهرستان جهرم نیز هدیه ای را به مادر زنده یاد نیما نعیمی اهدا کرد. حامدی پور هر ساله به همراه کشتی گیران شهرستان جهرم در مسابقات بزرگداشت نیما شرکت می کند. شایان گفتن است : حضور جواد مرشدی رییس هیات کشتی استان هرمزگان ، صفرگرشاسبی ، میلانی، محمد قره گزلو ، گروهانی ، بیغم ، لگزایی فر پیشکسوتان کشتی استان هرمزگان بر گرمی مسابقات افزوده بود. قضاوت این مسابقات بر عهده محمد مارزی داور بین المللی و رییس کمیته داوران استان هرمزگان ، رضا پور داور بین المللی ، گل‌گیر سوار ، محدث ، بلوچ ، سبزی ، در خوش داوران ممتاز بود.نعیمی از مسوولین اداره کل ورزش و جوانان ، رضا یوسفی ، بندر قاسمی ، حامد مجنون‌پور ، سهیل حسین‌نژاد ، رضا مقدم ، شاد ا... رشتیانی مربیان تیم ها و بیمه پاسارگاد اسپانسر مسابقات تشکر کرد. 

وی در پایان گفت ، از مسوولان اداره کل ورزش و جوانان و رییس هیات کشتی استان تقاضا دارم ترتیبی اتخاذ کنند تا مسابقات بزرگداشت زنده یاد نیما نعیمی در تقویم ورزشی فدراسیون کشتی درج شود. نعیم نعیمی برادر زنده یاد نیما نعیمی نیز ضمن تشکر از پیشکسوتان و دست اندر کاران تیم های شرکت کننده گفت : هنوز فکر می کنم نیما زنده است و با هم تمرین می کنیم از این رو تصمیم گرفته ام که به عنوان مربی در این سالن به آموزش نونهالان و نوجوانان بپردازم تا روح نیما از ما راضی باشد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید