13

تیر

1405


حوادث

19 خرداد 1397 09:58 0 کامنت

صبح ساحل ، حوادث -   اعظم رام   قصد کار و خریدی را دارند اما نیازمند  یک ضامن هستند ، ضامنی که فقط پشت سفته ها  را امضاء کند و دیگر کاری به کارشان  نداشته باشد .

مدتی است فکرشان مشغول است تا آنکه فرد مورد نظر را می یابند.هر جا باشد به دنبالش می روند  و پیدایش می کنند. شاید در روزهای عادی  سراغی از وی هم نمی گرفتند و جویای حالش نبودند  اما حالا حسابی قربان صدقه اش می روند و بعد سر صحبت را باز می کنند که کارشان گیر یک ضامن است و... 

اگر آن فرد قدرت نه گفتن نداشته باشد  و در  رودربایستی قرار بگیرد تا به خود میاد می بیند  که در آن محل مورد نظر، حضور یافته  و سفته ضمانت را امضاء می کند . از بد روزگار مدتی بعد  وی متوجه می شود که چوب اعتماد نابجایش  را خورده و طرف قسطش را نداده است ، او  می ماند و بدهی و زندگی در زندان .

پرونده حسن  60 ساله  نیز مشابه این ماجراست  که به دلیل یک تعهد فامیلی روانه زندان شده ومدتی از زندگیش را پشت میله های زندان گذرانده بود.

 امضاء دردسرساز

یکی از روزهای پاییز  سال 95، مرد مسن در حال کشاورزی  در یکی از روستانهای شرق استان بود که یکی از بستگانش به سمتش آمد و از وی خواست ضامنش شود تا یک دستگاه موتورسیکلت قسطی را خریداری کند تا با آن بتواند خرج خود و خانواده اش را بدست آورد. حسن  به ذهنش هم خطور نمی کرد که این جوان، قسط موتورسیکلت را به فروشنده ندهد و او  به دردسر بیافتد. وی  روز بعد به مغازه موتورسیکلت فروشی رفت و در حضور فروشنده و خریدار حاضر شد پشت سفته‌های ضمانت را امضا کند.چند ماهی از این ماجرا  گذشت  تا اینکه این مرد ، از همه جا بی‌خبر ،متوجه شد فروشنده موتورسیکلت ،سفته ها را به اجرا گذاشته و از وی شکایت کرده است به علت اینکه ابوذر همان فردی که ضامنش شده قسط موتورسیکلت را پرداخت نکرده است .  

 زندان خانه جدید مرد مسن

حسن که دارای 11 فرزند کوچک و بزرگ است و می بایست خرج یک خانواده بزرگ را بدهد به هر دری زد تا خریدار موتورسیکلت را پیدا کند اما موفق نشد. مدتی بعد  وی که  توان پرداخت این بدهی‌ها را نداشت به دادگاه فرا خوانده و به پرداخت 5 میلیون و 650 هزار تومان  محکوم شد. این مرد درمانده  در مدت معین نیز نتوانست مبلغ بدهی را تامین کند و راهی زندان شد. 

این مرد آرام و متین  که تا این سن، پایش به کلانتری  و دادگاه باز نشده بود  وسرش به زندگي‌اش گرم است ،زمانی که وارد زندان شد مات و مبهوت به اطراف نگاه می کرد و تا چند روزی در شوک این حادثه بود تا کم کم به محیط عادت کرد.. .

 خیران به داد مددجو رسیدند

پرونده وی به علت ناتوانی  مالی در پرداخت بدهی ، به ستاد دیه استان منتقل شد.شاکی به  دعوت مسوولان ستاد دیه   استان در محل ستاد دیه  حضور یافت و پس از گپ و گفتگو رضایت داد تا یک میلیون و 650 هزار تومان را  گذشت کند. مسوولان با کمک خیران مابقی مبلغ  را فراهم کردند و به شاکی پرداخت کردند. 

حسن پس از گذشت چند ماه حبس در زندان،  آزاد شد و قبل از خارج شدن از  آنجا به هم بندیهای خود گفت: «تا عمر باقی است بی گدار به آب نمی زنم و ضامن هیچ فردی  نمی شوم».

 کمک به زندانیان غیر عمد

براساس این گزارش، خیران و نیکوکارانی که تمایل به آزادی زندانیان  نیازمند دارند، می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره حساب‌ 0106110031007 به نام ستاد دیه،بانک ملی واریز کرده و  یا با  تلفن 33627271 -076  ستاد دیه تماس بگیرند که در ثواب این کار نیک شریک باشند.

دیدگاه ها (0)
img
img

آمادگی هلال احمر برای برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

هیچ تغییری در نرخ‌نامه‌های مصوب بلیت اتوبوس ایجاد نخواهد شد

هشدار پلیس فتا درباره شایعه‌پراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

رویترز خبر داد: مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی

انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت