اجتماعی
صبح ساحل، اجتماعی _ سرپرست اداره اکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان طی نشست خبری با حضور اهالی مطبوعات و رسانه استان گفت: 60 هزار عنوان کتاب در دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب هرمزگان عرضه می شود.
صبح ساحل، اجتماعی _ سرپرست اداره اکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان طی نشست خبری با حضور اهالی مطبوعات و رسانه استان گفت: 60 هزار عنوان کتاب در دهمین نمایشگاه بزرگ کتاب هرمزگان عرضه می شود.
انوشیروان پیشدار ضمن تاکید بر ابعاد گسترده دهمین نمایشگاه کتاب بزرگ هرمزگان افزود: در این نمایشگاه بیش از یک میلیون کتاب در 60 هزار عنوان با موضوعات مختلف دینی، علمی، تاریخ، ادبیات، جغرافیا، دانشگاهی، کمک درسی، کودک و نوجوان، روانشناسی، مرجع، سرگرمی، اطلاعات عمومی و ... به مردم ارائه می شود.وی در خصوص یارانه خرید کتاب خاطرنشان کرد: 40 میلیارد ریال کارت الکترونیکی خرید کتاب یارانه ای در نمایشگاه دهم عرضه می شود و مردم می توانند کتاب های مورد نیاز خود را با تخفیف 40 درصد خریداری نمایند.سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان اذعان داشت: 20 درصد تخفیف در نظر گرفته شده هنگام خرید کارت الکترونیکی کتاب اعمال می شود و 20 درصد دیگر نیز توسط ناشران در هنگام خرید به مردم داده می شود دبیر ذهمین نمایشگاه بزرگ کتاب هرمزگان به اهمیت و جایگاه این نمایشگاه اشاره کرد و عنوان داشت: نمایشگاه کتاب بزرگ ترین و پر منفعت تریت فعالیت فرهنگی استان محسوب می شود و طی آن بیش از 300 هزار نفر از نمایشگاه دیدن و اقدام به خرید کتاب می نمایند.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
دو ورزشکار هرمزگانی به اردوی تیم ملی ترای اتلون دعوت شدند.
عبور از پیک مصرف با مدیریت برق، انرژی پاک و مهار رمزارزها
گوشتهای فاسد بندرعباس با مجوز قانونی معدوم شد؛ هیچ بخشی وارد چرخه مصرف نشد
واریز جدید مطالبه گندمكاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
زمان ورود اتباع افغانستانی به کشور برای شرکت در مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
حق سرانه درمان مستمریبگیران مشخص شد
آمریکا با تلفات به یک هشتم نهایی صعود کرد/ حریف بلژیک مشخص شد
شمار کشته های زلزله ونزوئلا به ۲۲۹۵ نفر رسید
۷ کشور برتر جهان در امنیت سایبری
صبحانه خبری صبح ساحل ۱۱ تیرماه ۱۴۰۵
هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید میشود
جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریبآبادی: جلسهای با مقامهای بانک مرکزی قطر برگزار شد
موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد
لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد
محدودیت برق شهرکهای صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد