حوادث
صبح ساحل ، حوادث - اعظم رام// کارگر پر تلاش شهرداری ناحیه 2 بندرعباس بر اثر تصادف با یک دستگاه خودروی دولتی درگذشت .
صبح ساحل ، حوادث - اعظم رام// کارگر پر تلاش شهرداری ناحیه 2 بندرعباس بر اثر تصادف با یک دستگاه خودروی دولتی درگذشت .
ظهر دیروز این پاکبان 42 ساله مانند هر روز که شیفت کاری اش در ساعت 12 ظهر آغاز می شد پس از خداحافظی با فرزندان و همسرش،از منزل خارج شد و خودرو عبوری را تا محل کارش در شهرداری منطقه 2 (ناحیه 2) در بلوار امام حسین، کرایه کرد.
وی که هنوز آرزوهای کوچک و بزرگی در سر داشت ، فکرش را هم نمی کرد عمرش تا لحظه ای بعد به اتمام برسد ،پس از رسیدن به مقصد با خیال راحت از خودرو پیاده شد و و در هوای گرم و شرجی صبر کرد تا خیابان خلوت و از عرض خیابان رد شود .
این پاکبان هنوز قدمی بر نداشته بود که ناگهان صدای جیغ لاستیک های خودروی شاسی بلند ، اطرافیان را به خود آورد...مجید صالح پور سرپرست پلیس راهنمایی و رانندگی هرمزگان در خصوص این حادثه گفت: ساعت 11 هفتم مردادماه جاری، خودروی سوزوکی پلاک دولتی که از شرق به غرب بلوار حسین روبروی بلوار آیت الله بروجردی در حرکت بود به علت سرعت زیاد ،به شدت با فرد عابرپیاده برخورد کرد. مصطفی مولاپرست شهردار ناحیه 2 منطقه 2بندرعباس نیز گفت: یوسف ارجمندی کارگر تنظیف شهرداری منطقه دو بندرعباس که باید در ساعت 12 ظهر در محل کارش حاضر می شد تا با خودروی مکانیزه جمع آوری زباله به انجام وظیفه بپردازد ، همیشه زودتر از ساعت معین شده خود را به شهرداری می رساند.
وی ادامه داد: این کارگر خوشنام که حدود4سال سابقه کاری در یک شرکت پیمانکاری را دارد در هنگام عبور از عرض خیابان دچار این حادثه شد . گفتنی است : کارگر متوفی ، متاهل و دارای سه فرزند بود به دلیل شدت جراحات در دم جان باخت.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
آگهی مزایده عمومی
آگهی مزایـــــده عمومی
مناقصه عمومی یک مرحلهای- نوبت دوم
آگهی دعوت سهامداران
ساماندهی ساختوسازها تا شعاع ۲ کیلومتری شهر طبل
سند مالکیت ششدانگ یک قطعه زمین
آگهی مزایده عمومی
شش دانگ یک قطعه خانه نوع ملک طلق با کاربری
سند مالکیت پلاک ۴۹۴۸ فرعی از8-
آگهی مناقصه عمومی نوبت اول
آگهی مناقصه عمومی نوبت اول
مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب در مصلای تهران آغاز شد
آمادگی هلال احمر برای برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق
هیچ تغییری در نرخنامههای مصوب بلیت اتوبوس ایجاد نخواهد شد
هشدار پلیس فتا درباره شایعهپراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید