اقتصادی
صبح ساحل ، اقتصادی - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان گفت: طرح بزرگ نفتی احداث پتروپالایش با هدف تولید انواع فرآورده های نفتی ..
صبح ساحل ، اقتصادی - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان گفت: طرح بزرگ نفتی احداث پتروپالایش با هدف تولید انواع فرآورده های نفتی با سرمایه گزاری بخش خصوصی در سواحل مكران اجرایی می شود.
ایرج حیدری در نشست هماهنگی بررسی و رفع موانع اجرای طرح بزرگ نفتی احداث پترو پالایش در سواحل مكران با اشاره به اهمیت این طرح، عنوان كرد: اجرای طرح های بزرگ نفتی با سرمایه گذاری بخش خصوصی می تواند تاثیر شایانی در توسعه استان به ویژه شرق هرمزگان و كاهش نرخ بیكاری در این مناطق در پی داشته باشد.
وی گفت: استانداری هرمزگان به صورت ویژه از طرح های سرمایه گذاری كه به صورت مشخص و با برنامه مدون ارائه می گردد حمایت خواهد كرد و دستگاه های اجرایی ملزم به صدور مجوز های مورد نیاز در كمترین زمان ممكن هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان اظهار داشت: طرح عظیم ساخت پتروپالایش در سواحل مكران در محدوده شهرستان های جاسك و سیریك می تواند نقش مهمی در رونق این مناطق ایفا نماید و روند توسعه این شهرستان ها را بیش از پیش شتاب بخشد.
حیدری گفت: این طرح مهم نفتی با سرمایه گذاری 5/5 میلیارد یورویی بخش خصوصی در زمینی به مساحت 850 هكتار در سواحل مكران احداث می گردد.
وی خاطرنشان كرد: با احداث این مركز بزرگ نفتی زمینه تبدیل نفت خام به فرآورده های نفتی با ظرفیت روزانه 300 هزار بشكه فراهم می گردد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هرمزگان بیان داشت: با اجرای این طرح بزرگ سرمایه گذاری زمینه تولید 14 نوع محصول نفتی و پتروشیمی شامل پلی پرو پیلن، پروپلین گلایكون ، پلی اتیلن، بنزِن، نفت كوره ، بنزین، تولوئن، زایلن، دیزل، سوخت جت ، گوگرد و كِك فراهم خواهد شد.
حیدری تصریح كرد: این طرح مهم نفتی در آینده نزدیك با حضور مسئولان ارشد كشوری و استان هرمزگان كلنگ زنی خواهد شد و پیش بینی می گردد این طرح در سال 1402 به بهره برداری كامل برسد.
وی خاطرنشان كرد: این طرح نفتی در مقیاسی بسیار بزرگتر از پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس احداث می گردد.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
کاردار ایران به وزارت خارجه اردن رفت
وزیر کشور ایران دوشنبه به پاکستان میرود
چقدر خسارت به خودروهای آسیبدیده جنگ پرداخت شد؟
تقلای ترامپ برای پیوند تحریمهای روسیه و ایران
بازگشایی دوطرفه محور قدیم بندرعباس–کهورستان–لار در محدوده نیمهکار
آبشیرینکن بونجی جاسک از امشب وارد مدار میشود
جسد مردی مجهولالهویه به ساحل جاسک رسید
درآمد میلیارد دلاری فیفا از جام جهانی
کولیوند: آزادسازی محموله دارویی کشتی توسکا برای بیماران دیالیزی حیاتی است
ایران برای صدور ویزای زائران پاکستانی اربعین محدودیتی ندارد
سوخترسانهای آمریکایی فرودگاه «رامون» را تخلیه کردند
یامال در آستانه تکرار رکورد جذاب امباپه
آغاز پیشفروش بلیت قطارهای اربعین از ساعت ۸:۳۰ صبح فردا
راز سفر نخست وزیر عراق به تهران در اوج تنش میان ایران و آمریکا
دهقانی: ۲۱ هزار هرمزگانی در سامانه سماح ثبتنام کردند