مرداد
1405
حوادث
صبح ساحل ، حوادث - رییس اداره صنعت، معدن و تجارت رودان گفت: بیش از 21 تن انواع حبوبات احتکار شده به ارزش تقریبی 2 میلیارد و 500 میلیون ریال از یک انبار در این شهرستان کشف شد.
صبح ساحل ، حوادث - رییس اداره صنعت، معدن و تجارت رودان گفت: بیش از 21 تن انواع حبوبات احتکار شده به ارزش تقریبی 2 میلیارد و 500 میلیون ریال از یک انبار در این شهرستان کشف شد.
رامین آشوری در گفت و گو با ایرنا افزود: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بر بازار، بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت امروز در بازدید از واحدهای صنفی شهرستان با این انبار کالای احتکار شده مواجه شدند.
وی خاطر نشان کرد: پس از کشف انبار و محرز شدن تخلف، با همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی و دادستانی شهرستان رودان، انبار کشف شده پلمپ و در این راستا یک فقره پرونده تشکیل و فرد متخلف برای سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شد.
آشوری از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از گرانفروشی، کم فروشی و احتکار با مراجعه حضوری و یا از طریق سامانه 124 مراتب را به اداره صنعت، معدن و تجارت اعلام نمایند.
وی خاطر نشان کرد: هم اکنون 2 هزار و 400 واحد صنفی در رسته های مختلف تولیدی، توزیعی، خدماتی و خدمات فنی در شهرستان رودان مشغولیت فعالیت هستند.
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
تشخیص اصالت کالا و اطلاع از قیمت بازار در سامانه کالا به فی
بازرسی میدانی ۵۰ تیم از بازار بندرعباس
موافقت مجلس با دوفوریت لایحه تشکیل وزارت بازرگانی/ مخالفان و موافقان چه گفتند؟
آغاز طرح ضربتی نظارت بر بازار در هرمزگان
۱۲۲تن آرد احتکارشده در میناب کشف شد