مرداد
1405
حوادث
صبح ساحل ، حوادث - فرمانده پایگاه دریابانی میناب از توقیف یک فروند شناور حامل بیش از ۳ میلیارد ریال کالای قاچاق و دستگیری یک نفر قاچاقچی در مرزهای این شهرستان خبر داد.
صبح ساحل ، حوادث - فرمانده پایگاه دریابانی میناب از توقیف یک فروند شناور حامل بیش از ۳ میلیارد ریال کالای قاچاق و دستگیری یک نفر قاچاقچی در مرزهای این شهرستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرماندهی دریابانی استان هرمزگان، سرهنگ لطیف سنگ سفیدی بیان داشت: در پی ارتقای امنیت مرزها و برخورد جدی و قانونی با متخلفان اقتصادی طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مرزهای دریایی میناب اجرا شد.
وی افزود: مرزبانان این پایگاه موفق شدند ۳ میلیارد و ۱۰۴ میلیون ریال انواع کالای قاچاق شامل ۸۰۰ لیتر روغن خوراکی، ۲ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم برنج، ۱۵ دستگاه کولر، ۵ دستگاه لباسشویی، ۵ دستگاه یخچال، ۴ هزار و ۸۰۰ قوطی نوشیدنی و... کشف کنند.
سرهنگ لطیف سنگ سفیدی تصریح کرد : یک فروند شناور فعال در امر قاچاق کالا توقیف و یک نفر متهم نیز در این رابطه نیز دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
پایتختنشینان و تصمیمگیران بخوانند؛ شرق هرمزگان بدون روتوش
نجات جان شیر خوار ۵۰روزه از مرگ حتمی در میناب
اختتامیه جشنواره انبه و یاسمین گل در میناب
جشنواره شکرگزاری انبه و یاسمین گل در میناب
راهاندازی رشته پرستاری در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شرق هرمزگان