اجتماعی
صبح ساحل ، اجتماعی - شهردار بندرعباس از جمع آوری متکدیان، معتادان، کودکان کار و عرضهکنندگان قلیان با اجرای یک طرح ضربتی خبر داد.
صبح ساحل ، اجتماعی - شهردار بندرعباس از جمع آوری متکدیان، معتادان، کودکان کار و عرضهکنندگان قلیان با اجرای یک طرح ضربتی خبر داد.
عباس امینیزاده بیان داشت: جمعآوری این افراد به صورت دورهای در طول ایام مختلف سال در دستور کار معاونت خدمات شهری قرار دارد.
وی افزود: با توجه به شرایط کنونی شهر در این مبحث، دستور اجرای طرح ضربتی به منظور جمعآوری متکدیان، کارتونخوابها، کودکان کار، معتادان و عرضهکنندگان قلیان صادر شده است.
وی خاطرنشان کرد: سامانبخشی به این موضوع نیازمند همکاری سایر ارگانها است که امیدواریم هر بخش، اقدامات مورد نیاز را انجام دهد.امینیزاده تصریح کرد: امیدواریم با این اقدام اساسی میزان رضایتمندی شهروندان از محیط شهری افزایش یابد.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
کاردار ایران به وزارت خارجه اردن رفت
وزیر کشور ایران دوشنبه به پاکستان میرود
چقدر خسارت به خودروهای آسیبدیده جنگ پرداخت شد؟
تقلای ترامپ برای پیوند تحریمهای روسیه و ایران
بازگشایی دوطرفه محور قدیم بندرعباس–کهورستان–لار در محدوده نیمهکار
آبشیرینکن بونجی جاسک از امشب وارد مدار میشود
جسد مردی مجهولالهویه به ساحل جاسک رسید
درآمد میلیارد دلاری فیفا از جام جهانی
کولیوند: آزادسازی محموله دارویی کشتی توسکا برای بیماران دیالیزی حیاتی است
ایران برای صدور ویزای زائران پاکستانی اربعین محدودیتی ندارد
سوخترسانهای آمریکایی فرودگاه «رامون» را تخلیه کردند
یامال در آستانه تکرار رکورد جذاب امباپه
آغاز پیشفروش بلیت قطارهای اربعین از ساعت ۸:۳۰ صبح فردا
راز سفر نخست وزیر عراق به تهران در اوج تنش میان ایران و آمریکا
دهقانی: ۲۱ هزار هرمزگانی در سامانه سماح ثبتنام کردند
موجهای گرما تا 20 مرداد ادامه دارد