09

مرداد

1405

ورزشی

12 آبان 1397 08:23 200 بازدید 0 کامنت

 صبح ساحل ، ورزشی - به مناسبت هفته تربیت بدنی مسابقات تنیس روی میز پسران در سه رده خردسال ، نونهال و آزاد به صورت انفرادی در خانه تنیس روی میز شهرستان بستک با شرکت بیش از 60 نفر از بازیکنان بستک،جناح،اسلام آباد،منطقه گوده برگزار شد .

در پایان این مسابقات و درقسمت خردسالان محمد تقی عبدی از بستک اول شد. علی پاسلار احمدی از جناح مقام  دوم  را به دست آورد. دانیال نصیری از بستک سوم و میثم صدیق از جناح در جای چهارم ایستاد.

 در قسمت نونهالان مقام اول را شعیب پاسلارگچوئی از بستک به دست آورد.  مقام دوم را بهنام احمدی از جناح کسب کرد. مقام سوم و چهارم را ابراهیم رویدل از جناح و فائز نظر پور از بستک کسب کردند.

در قسمت آزادعارف رحیمی از بستک، شیخ یوسف یعقوبی از بستک،عبدالرحمن پاسلار احمدی از جناح و محمد رئیسی از بستک اول تا چهارم شدند. در این مسابقات  خستی پور از تیم  اسلام آباد به عنوان پدیده معرفی شد. 

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
img img
خـبر فوری:

تعویق تمامی امتحانات نهایی استان‌های جنوبی تا پایان شرایط ویژه