اقتصادی
صبح ساحل ، اقتصادی - معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان از صادرات بیش از دو میلیون دلار از بندرشیوء پارسیان خبر داد .
صبح ساحل ، اقتصادی - معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان از صادرات بیش از دو میلیون دلار از بندرشیوء پارسیان خبر داد .
محمد عباسی اظهار داشت : بیش از دو میلیون و 919 هزار دلار از بندر شیوء پارسیان به کشور قطر در هفت ماهه سالجاری صادرات انجام شده است.
وی عمده محصولات صادراتی از این بندر را میوه ، تره بار و نمک اعلام کرد.
عباسی افزود : ارزش وزنی این محصولات صادراتی بیش از 576 هزار تن بود.معاون بازرگانی وتوسعه تجارت سازمان خاطر نشان کرد : توسعه زیر ساخت های بندری و حمل و نقل دریایی علاو بر اشتغال زایی و توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه ، تاثیر قابل توجهی در بهبود معیشت و زندگی مرزنشینان خواهد داشت.
عباسی بیان کرد : بندر شیوء از توابع شهرستان پارسیان در گلوگاه اقتصادی سه استان مرزی هرمزگان ، بوشهر و فارس و در فاصله 210 کیلومتری بندرلنگه واقع شده که با فاصله 102 مایل دریایی نزدیک ترین مرز خشکی ایران با بندر الرویس قطر محسوب می شود.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
کلید اولیه آزمون ارشد فردا منتشر میشود
هشدار آمریکا به اتباعش در سراسر جهان
تشییع پیکر شهدای شناساییشده مدرسه شجره طیبه میناب
وزیر آمریکایی: به حملات علیه ایران ادامه میدهیم
هرمزگان پاره تن ایران است
هیات موضوع قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمانهای فاقد سند رسمی مستقر در واحد ثبتی حوزه ثبت ملک پارسیان
کتابخوانی نسخهای برای روزهای پرتنش
موضوع قانون تعيين تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمانهای فاقد سند رسمی مستقر در واحد ثبتی حوزه ثبت ملک پارسیان
هدف قرار گرفتن یک نفتکش در تنگه هرمز/ نفتکش هدف قرار گرفته، تخلیه شد
کتابی که یک عبارت را به واژهی جهانی تبدیل کرد
پس از انتقاد عادل فردوسیپور از قلعهنویی؛ برنامه ۳۶۰ از دسترس خارج شد
آگهی دعوت برگزاری مجمع عمومی سالیانه نوبت اول
آرامش قبل از طوفان
اسناد فراخوان واگذاری یک قطعه زمین با کاربری گردشگری نوبت اول
دالان پیچیده جنگ