14

تیر

1405


حوادث

29 آبان 1397 09:46 0 کامنت

صبح ساحل ، حوادث - فرمانده پایگاه دریابانی قشم از شناسایی و انهدام 5 هزار متر خط لوله انتقال سوخت قاچاق در سواحل یكی از روستاهای این جزیره خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فرماندهی مرزبانی استان هرمزگان، سرهنگ شهریار فتاحی با اعلام این خبر گفت:در اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت مرزبانان این پایگاه با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق شدند مسیر انتقال سوخت قاچاقچیان را درسواحل یكی از روستاهای این جزیره و زیر ماسه های دریا شناسایی و منهدم كنند.

سرهنگ«فتاحی»در تشریح جزئیات بیشتر این خبر افزود:مرزبانان روز گذشته با استفاده از منابع اطلاعاتی باخبر شدند قاچاقچیان در ساحل روستای صلخ اقدام به راه اندازی و بازرسازی یك خط لوله انتقال سوخت قاچاق از ساحل به دریا هستند.

وی ادامه داد:براساس این خبر بلافاصله مرزبانان به موقعیت اعزام و پس از كمی جستجو موفق شدند ابتدای این خط لوله را در ساحل و انتهای آن را در دریا پیدا و سریعا اقدام به بیرون كشیدن لوله ها از زیر ماسه های دریا كردند.

فرمانده پایگاه دریابانی قشم گفت:قاچاقچیان این خط لوله را كه 5 هزار متر طول داشت را با استفاده از لوله های pvc در سایزهای چهار و پنج اینچی به طرز ماهرانه ای زیر ماسه های دریا پنهان و از آن طریق قصد داشتندسوخت قاچاق را از ساحل به دریا و درنهایت به شناورهای متخلف انتقال دهند.

دیدگاه ها (0)
img
img

۷ فایده علمی اثبات‌شده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه

ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد

دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی

تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند

دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند

مراکز شماره‌گذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبت‌ها به روز چهارشنبه

کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخم‌مرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی می‌رسد؟

خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»

برنامه بازی‌های امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یک‌هشتم نهایی

آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی

بخشنامه فعالیت دستگاه‌های اجرایی در این هفته اعلام شد

کشف محموله ۲۸۱ کیلوگرمی حشیش در هرمزگان

پایان گروگان‌گیری در هرمزگان با آزادی ۲ نوجوان از دست آدم‌ربایان

شعب کشیک بانک‌ها فردا فعال هستند

بیانیه وزارت امور خارجه: راه رهبر شهید انقلاب اسلامی با قدرت ادامه خواهد یافت

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد