اجتماعی
صبح ساحل ، اجتماعی - ۱۳اپلیکیشن بازی در پلی استور گوگل کشف شده که حاوی بدافزار بوده اند. این اپلیکیشن ها قبل از حذف بیش از ۵۸۰ هزار بار دانلود شده اند.
صبح ساحل ، اجتماعی - ۱۳اپلیکیشن بازی در پلی استور گوگل کشف شده که حاوی بدافزار بوده اند. این اپلیکیشن ها قبل از حذف بیش از ۵۸۰ هزار بار دانلود شده اند.
به گزارش مهر به نقل از تک کرانچ، حدود ۱۳ بازی در گوگل پلی استور حاوی بدافزار اندرویدی هستند و بیش از ۵۸۰ هزار بار دانلود شده اند.
اپلیکیشن های مذکور به عنوان بازی های شبیه سازی مسابقات رانندگی با خودرو و وانت دسته بندی شده بودند.
لوکاس استفانو یک محقق امنیتی اندروید در شرکت ESET یک پیام توئیتری حاوی جزئیات این ۱۳ اپلیکیشن بازی را منتشر کرده است.
او متوجه شد این بازی ها در حقیقت پوششی برای دانلود کردن بدافزار در پس زمینه دستگاه ها هستند.افراد پس از دانلود اپلیکیشن متوجه می شدند، نرم افزار نصب شده روی دستگاه شان جعلی است و پس از هر بار باز شدن، به سرعت مختل و بسته می شود.
از سوی دیگر سخنگوی گوگل نیز حذف این اپلیکیشن ها از فروشگاه اندروید را تایید کرده است.
اگر واقعا این اپلیکیشن ها ۵۶۰ هزار بار دانلود شده باشند، این یکی از بزرگترین نفوذهای امنیتی به پلی استور گوگل به حساب می آید.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
آمادهباش بیش از 4 هزار نیروی عملیاتی برق/ تأمین پایدار برق برای برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
۱۱۴ دانشجو از دانشگاه هرمزگان راهی مشهد شدند
حضور پزشکیان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی
اعزام ۴۰ تیم عملیاتی هلالاحمر از سه استان کشور به عراق
حضور احمدینژاد در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بازار سرمایه فردا دایر است
تمام ایستگاههای مترو تهران در مسیر تشییع باز هستند
خودروی حامل پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در میدان آزادی متوقف شد
تمامی ورودیهای تهران باز است
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷؛ صعود بسکتبال ایران با صدرنشینی
آمادگی نجف اشرف برای تشییع پیکر رهبر انقلاب اسلامی
تبریک عراقچی در پی انتصاب مجدد محسنی اژهای به ریاست قوه قضاییه
نوجوانان ۱۶ ساله مجاز به دریافت گواهینامه موتور شدند
عبور پیکر رهبر شهید با بالگرد در پایان مراسم
آغاز محدودیتهای ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد از فردا