17

تیر

1405


سیاسی

12 آذر 1397 08:23 0 کامنت

صبح ساحل ، سیاسی - وزیر امور خارجه گفت: من به عنوان فردی که همواره از نظام جمهوری اسلامی دفاع کرده‌ام می‌گویم که در ایران مانند همه دنیا پولشویی وجود دارد، اما امیدوارم با تصویب لوایحی که توسط دولت به مجلس ارائه شده، جلوی رخنه این کار را بگیریم.

به گزارش ایرنا، محمدجواد ظریف گفت: سؤالات نمایندگان ملت در نشست این کمیسیون بسیار گسترده بود به طوری که از فعالیت وزارت خارجه در حوزه‌های اقتصادی تا روابط با همسایگان و تعیین سفرا را شامل می‌شد.

وی افزود: سؤالات نمایندگان ملت بسیار مفید بود، تعدادی از سؤالات در خصوص پولشویی بود و من اعلام کردم که حرف‌هایم در این خصوص کاملاً واضح است و برخی از حرف‌هایی که در صحبت من وجود نداشت، از سوی برخی افراد دیگر مطرح شده ا ست.

وی ادامه داد: ‌من به عنوان فردی که همواره از نظام جمهوری دفاع کرده‌ام و همه جا واقعیت‌ها را گفته‌ام اعلام می‌کنم که این واقعیت که پولشویی در ایران به مانند همه کشورها وجود دارد به معنای همراهی ما نیست.

مهم آن است که با پولشویی برخورد لازم صورت گیرد.ظریف افزود: پولشویی از سوی گروه‌های مواد مخدری و فسادهای موجود در کشور صورت می‌گیرد ضمن اینکه افرادی که فرار مالیاتی دارند هم در مسیر پولشویی فعال هستند.

دیدگاه ها (0)
img
img

بانک‌های عامل فروش ارز اربعین معرفی شدند

عمان و قطر خواستار گفت‌وگو در جهت کاهش تنش‌ منطقه‌ای شدند

پیروزی تیم‌ملی والیبال نشسته ایران برابر مصر

اطلاعیه شماره ۲ ستاد تشییع رهبر شهید در مشهد

حمله پهپادی به یک نفتکش آمریکایی در دریای سیاه

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

کویت: برخی خطوط برق بر اثر اصابت ترکش از مدار خارج شده‌اند

پایان کار تیم ملی ووشو در جام جهانی با کسب ۳ مدال طلا، نقره و برنز

آغاز مرحله چهارم طرح حمایت از کودکان مبتلا به سوءتغذیه از فردا

شیوه‌نامه اجرایی طرح «حامی» آموزش ابتدایی ویژه تابستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد

کشف محموله ۸۰ میلیارد ریالی کولر قاچاق در میناب

۱۴ زندانی جرائم غیر عمد در هرمزگان آزاد شدند

هشدار اتحادیه صیادان هرمزگان به بهره‌برداران اسکله‌ها پس از حملات دشمن/تدابیر امنیتی در بنادر صیادی هرمزگان تشدید شد

افزایش دما، مصرف برق را به مرز هشدار رساند/ همراهی مشترکان، شرط پایداری شبکه در تابستان 1405

کلاس‌های تابستانی دانشگاه آزاد مجازی شد

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد