حوادث
صبح ساحل ، حوادث - فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس از کشف 15 تن سنگ کرومیک قاچاق به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون ریال خبر داد.
صبح ساحل ، حوادث - فرمانده انتظامی شهرستان بندرعباس از کشف 15 تن سنگ کرومیک قاچاق به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون ریال خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس سرهنگ «محمد اسماعيل مشايخ» گفت: مأموران ایست و بازرسی شهید میرزایی حین کنترل خودروهای لاین خروجی از بندرعباس به یک دستگاه کامیون مشکوک شده و خودرو را جهت بازدید و بازرسی تکمیلی به داخل یگان منتقل کردند.
وی با اشاره به اینکه در بررسی دقیق مدارک خودرو مشخص شد حامل 15 تن سنگ کرومیک است، تصریح کرد: یک متهم در این زمینه دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ مشایخ بابیان اینکه ارزش محموله مکشوفه برابر نظر کارشناسان یک میلیارد و 500 میلیون ریال برآورد شده است، اظهار داشت: مبارزه با قاچاقچیان در دستور کار پلیس است و با قاطعیت تمام با آنان برخورد خواهد شد.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
آمادهباش بیش از 4 هزار نیروی عملیاتی برق/ تأمین پایدار برق برای برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب
۱۱۴ دانشجو از دانشگاه هرمزگان راهی مشهد شدند
حضور پزشکیان در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی
اعزام ۴۰ تیم عملیاتی هلالاحمر از سه استان کشور به عراق
حضور احمدینژاد در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بازار سرمایه فردا دایر است
تمام ایستگاههای مترو تهران در مسیر تشییع باز هستند
خودروی حامل پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در میدان آزادی متوقف شد
تمامی ورودیهای تهران باز است
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷؛ صعود بسکتبال ایران با صدرنشینی
آمادگی نجف اشرف برای تشییع پیکر رهبر انقلاب اسلامی
تبریک عراقچی در پی انتصاب مجدد محسنی اژهای به ریاست قوه قضاییه
نوجوانان ۱۶ ساله مجاز به دریافت گواهینامه موتور شدند
عبور پیکر رهبر شهید با بالگرد در پایان مراسم
آغاز محدودیتهای ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد از فردا
عزای عمومی برای پنجشنبه 18 تیرماه