14

تیر

1405


حوادث

20 آذر 1397 08:57 0 کامنت

صبح ساحل ، حوادث - اعظم رام: زن جوانی که خود را دانشجوی پزشکی به بیماران بیمارستان شهید محمدی بندرعباس معرفی و از آنها اخاذی می کرد دستش رو شد و به تله قانون افتاد.

ساعت 13پنجشنبه گذشته زن 22 ساله با روپوش سفید در اورژانس بیمارستان در حال رصد بیماران بود که در فرصت مناسب بتواند  به آنها نزدیک شود و پس از معرفی خود به عنوان دانشجوی پزشکی ،  نقشه  اش را پیاده کند  اما در همان لحظه نیروی حراست  بیمارستان  را روبروی خود دید ...
مسئول حراست مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی پیامبر اعظم (ص) در این خصوص گفت: مدتی قبل  گزارشاتی  از همراه بیماران بدست ما رسید مبنی بر اینکه فردی که خود را دانشجوی پزشکی معرفی می کرد  به بهانه خرید تجهیزات خاص و دارو از آنها پول دریافت کرده است ، بررسی های تکمیلی و میدانی به صورت نامحسوس در دستور کار نیروهای حراست این مجتمع قرار گرفت.
یافتن کلاهبردار با دوربین های مداربسته
به گفته خلیل خرمی، در بررسی دوربین های مداربسته و گزارشات نگهبانان، مبنی بر ورود و خروج یک خانم جوان با روپوش سفید بدون کارت شناسایی معتبر و با همکاری همراه بیماران این فرد ظرف 48 ساعت شناسایی و مشخص شد که وی نه تنها دانشجوی پزشکی نیست بلکه حتی از کادر بیمارستان هم نیست  و  به دروغ خود را دانشجوی پزشکی معرفی کرده بود . ماموران حراست پس از اطمینان از کلاهبرداری ،  در بعدازظهر پنجشنبه گذشته ( پانزدهم آذرماه) وی را در اورژانس  یافتند و ماموران کلانتری 17 را مطلع کردند .
 آشنایی با فضای بیمارستان
 این زن جوان که سعی داشت خود را بی گناه و دانشجوی پزشکی معرفی کند و اینکه کارت دانشجویی اش را گم کرده است، در بازجویی های پلیس به کلاهبرداری اعتراف کرد. این فرد  متاهل و دارای فرزند ،مدتی قبل  دوره های کارورزی  کمک بهیاری  را در بیمارستان شهید محمدی گذرانده بود و آشنایی کامل با فضای بیمارستان داشت.  

 فراهم شدن تجهیزات و داروهای
مورد نیاز تماما توسط بیمارستان
رئیس مجتمع آموزشی پژوهشی درمانی پیامبر اعظم(ص) با بیان اینکه تجهیزات و داروهای مورد نیاز تماما توسط بیمارستان فراهم می گردد، از بیماران و همراهان بیمار خواست که فریب افراد را نخوردند. دکتر مهدی حسنی آزادافزود: متاسفانه گاها افراد سودجو با نزدیک شدن به همراه بیماران سعی در سو استفاده از آنها می کنند.

وی ادامه داد: لازم است که همراهان و بیماران آگاه گردند تا در صورتی که هر فردی تحت هر عنوان، به بهانه ارائه خدمات تکمیلی یا تهیه تجهیزات و یا داروی خاص از آنها درخواست دریافت وجه نمود سریعا مورد را به حراست مجتمع گزارش دهند .


دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه