اقتصادی
صبح ساحل، اقتصادی _ مصطفی پور محمدی رییس سازمان بازرسی در گفت و گویی با اقتصاد ایران به تخلفات اقتصادی کشور پرداخت که بخشی از آن در پی می آید؛
صبح ساحل، اقتصادی _ مصطفی پور محمدی رییس سازمان بازرسی در گفت و گویی با اقتصاد ایران به تخلفات اقتصادی کشور پرداخت که بخشی از آن در پی می آید؛
اگر روزی بنا باشد یا مجال قانونی برای بیان اسامی باشد، خواهیم گفت که در این سازمان چه پرونده هایی در مورد چه افرادی مورد رسیدگی قرار گرفته و هیچ پرونده ای را به خاطر فلان رانت سیاسی نبسته ایم.نه در دوره ما و نه دوره های گذشته هیچ وقت پرونده تخلف کسی بایگانی نشده است. همه را به دادگاه فرستادیم. من یک سند روشن می گویم که 72 هزار میلیارد تومان معوقه بانکی داریم. بروند وابستگان به نظام را در این بدهکاران بزرگ بانکی پیدا کنند. این اسامی که روشن است. ببینیم چند نفر از اینها آقازاده هستند.پرونده معوقات بانکی را ببینید. بدهکار اصلی بانکها چه کسانی هستند؟ چقدر این آقازاده ها ادعایی در این پرونده ها نقش دارند؟
پرونده وابستگان به نظام را در این بدهکاران بزرگ بانکی پیدا کنند. این اسامی که روشن است. بدهکار اصلی دولت است.وزرا و استانداران تغییر می کنند. در یک دایره ذهنی است. در یک نوع تفکری است که در حال رخ دادن است.الان وقت جدال نیست و بهتر است مدارا کنیم. اما به این معنی نیست که می خواهیم تخلف هایشان را تحمل کنیم یا نسبت به بی قانونی بی تفاوت باشیم.آنچه تصویر سازی از این فعالیت ها می شود یا ادعای مخالفت و بستن می شود، همه آنها را بزرگنمایی و بزرگ گویی می دانم.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
هشدار پلیس فتا درباره شایعهپراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
رویترز خبر داد: مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکتهای ژاپنی
انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان
برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت
آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای
پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما
خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد
برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام
بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی میداند
تکذیب ادعاهای مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور
افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع
ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب
کدام مقامات و شخصیتهای برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟
برگزاری مسابقات به مناسبت گرامیداشت شهدای پرواز ۶۵۵
رقابتهای انتخابی تیم جودوی بانوان هرمزگان