20

تیر

1405


اجتماعی

08 دی 1397 08:02 0 کامنت

صبح ساحل ، اجتماعی - دریکی‌ از مطالبی که نوشتم آخر مطلب اشاره کردم که این فرزندانمان هستند در آینده‌ای نه‌چندان دور در مورد ما قضاوت خواهند کرد و زنده و مرده مارا مورد نکوهش یا سرزنش قرار خواهند داد.

گویا چشم و گوش و مغز ما عادت کرده که هر اتفاق بد و خوبی برای شهرمان می‌افتد بی‌تفاوت باشیم، مثلاً اگر مسئولی برای هشدار به جامعه خود را در‌ جلوی ورودی فاضلاب به دریا قرار دهد واقعاً برای جامعه و شاید خود او موضوع در حد یک آب‌تنی متفاوت و سوژه خبری موضوع بایگانی می‌شود و وقتی مسئولی می‌گوید ثانیه‌ای هفتصد لیتر فاضلاب وارد دریا می‌شود هم همین‌طور که اگر از زمان اعلام موضوع  تا امروز  ثانیه‌ها را در ۷۰۰ ضرب کنیم زمین تا آسمان هم برای درج اعداد جا کم می‌آورد.

چون غرب بندرعباس در دست صنایع و بنادر و مراکز نظامی هست امکان توسعه گردشگری بسیار ضعیف و تا حدودی ناممکن است ؛ اما در نوار ساحلی از محله سورو تا نخل ناخدا با ایجاد پارک‌های ساحلی کمی به بحث گردشگری پرداخته‌شده اما بر این عقیده‌ام هنوز می‌توان بهتر و بهتر کارکرد.

با اعلام احداث جاده  جدید  و توسعه آن از شرق بندرعباس امیدها دوباره زنده شد که دسترسی به نوار ساحلی فرصت مناسبی برای توسعه نوین و مدرن صنعت گردشگری می‌تواند باشد اما به‌یک‌باره در روزی از روزهای خدا اعضای شورای شهر اعلام می‌کنند های و وای برما که فاجعه زیست‌محیطی از اعطای چند صد هکتار  به پرورش میگو درراه است، هیهات که محیط گردشگری را به پرورش میگو تغییر دادند و حرف‌هایی از این قبیل، خوب این ابراز نگرانی چرا یک‌دفعه و به‌صورت جمعی اعلام می‌شود خدا می‌داند و بس اما شرمنده‌ام از این گفته ولی جامعه صرفاً برای ابراز نگرانی مسئولان آن‌ها را نماینده خود نمی‌کند یعنی عملی هم خوب است در کنارش صورت بگیرد.

اما این داستان واقعی زمانی جالب می‌شود که گویا از محیط‌زیست استعلامی گرفته نشده، حداقل ای‌کاش به‌صورت رسمی‌ اعلام شود که استعلام گرفته‌شده یا نشده که اداره کل محیط‌زیست که از نگاه نگارنده مهم‌ترین سازمان مسئول در این موضوع است،آنقدر مات و خاکستری نگاهش نکنیم؛ اما زیباترین قسمت ماجرا اعلام تعداد شغلی است که ایجادشده و می‌شود که در ادامه خواهم گفت با تبدیل این ناحیه به منطقه گردشگری چه میزان شغل ایجاد می‌شود. 

تنها آرزوی من این است که روزی تمام کودکان این مطلب را بخوانند و بدانند همه ما مقصر بودیم ما می‌توانستیم با ایجاد پارک‌های ساحلی، هتل‌ها، پیست پیاده‌روی، پیست دوچرخه‌سواری، بازی‌های دریایی و ... هزاران شغل ایجاد کنیم، صنعت نوین گردشگری را به شهرمان بیاوریم و قسمتی از شهرمان را به زیباترین نمادهای شهری تبدیل کنیم اگر توانستیم هزاران شکر وظیفه‌مان را انجام دادیم و اگر نتوانستیم بدانید ما مقصر بودیم.// مانی مستوری

دیدگاه ها (0)
img
img

برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز

تحولات تنگه هرمز محور دیدار و رایزنی وزیران خارجه عمان و هند

تیم‌های ملی تکواندوی ایران راهی کره‌جنوبی شدند

آلمان نیروهای نظامی خود را تا پایان سپتامبر از اربیل خارج می‌کند

اولیانوف: روسیه خواهان تفاهم ایران و آمریکا است

پیکر شهید ستوان سوم حمید زارعی در میناب تشییع می‌شود

قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد

ابراز امیدواری سازمان ملل نسبت به تداوم مذاکرات ایران و آمریکا

سفر هیئت مذاکره‌کننده قطر به ایران

شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا

برگزاری مراسم وداع، بدرقه و تدفین «رهبر شهید» بدون هیچ‌گونه فوتی و حادثه

کمک یک میلیون دلاری فیفا به زلزله‌زدگان ونزوئلا

چین و روسیه قطعنامه شورای امنیت درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران را مسدود کردند

اطلاعیه دفتر رهبر شهید انقلاب در مورد نماز لیله الدفن ایشان

گلایه شهروندان از پرش آنتن و اختلال اینترنت همراه اول و ایرانسل

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد