06

مرداد

1405

اقتصادی

16 دی 1397 08:04 318 بازدید 0 کامنت

صبح ساحل ، اقتصادی - معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان از صدور ۷۳۳۰ فقره سند دریانوردی طی نه ماهه سال جاری در این استان خبر داد.

«اسماعیل مکی زاده» از برگزاری یکهزار و ۴۱۱ نفر-آزمون شایستگی دریانوردی از آغاز امسال تا ابتدای دی ماه جاری خبر داد و گفت: این آزمون ها در زمینه های فرماندهی، افسری عرشه و مهندسی مربوط به شناورهای چوبی و فلزی برگزار شده است.

وی با بیان اینکه طی نه ماه اخیر، در مجموع هفت هزار و ۳۳۰ فقره سند دریانوردی در این استان صادر شده است، اظهار داشت: تعداد پنج  هزار و ۳۰ فقره از این اسناد مربوطه به گواهینامه های دریانوردان بوده است.

مکی زاده افزود: این تعداد گواهینامه دریانوردی شامل سه هزار و ۲۰۲ فقره به گواهینامه های اصلی(گواهینامه تعیین سمت در شناور) مربوط است و یکهزار و ۸۲۸ فقره نیز به گواهینامه های جانبی(آموزش های جنبی از جمله مباحث ایمنی) است.

وی خاطرنشان کرد: براساس الزامات کنوانسیون سازمان جهانی کار تمامی دریانوردان برای فعالیت های حرفه ای خود ملزم به داشتن شناسنامه دریانوردی هستند، از این رو از ابتدای سال ۹۷ تاکنون، دو هزار و ۳۰۰ فقره شناسنامه دریانوردی در هرمزگان صادر شده است.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
img img
خـبر فوری:

اصابت پرتابه‌های دشمن آمریکایی در حوالی قشم