14

تیر

1405


حوادث

24 دی 1397 09:22 0 کامنت

صبح ساحل ، حوادث - رئیس پلیس فتا استان از شناسایی و دستگیری کلاهبرداری اینترنتی و سرقت اموال خبر داد و گفت: با رشد فناوری و گسترش فضای مجازی در جامعه بسیاری از مجرمان برای شگردهای مختلف اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس سرهنگ «علی اصغر افتخاری»گفت: در پی شکایت یکی از شهروندان بندرعباسی مبنی بر سرقت اموال، موضوع در دستور کارآگاهان این پلیس قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه مجرم سایبری در سایت دیوار اقدام به تبلیغ تعمیر لوازم خانگی در منزل کرده است، افزود: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد متهم پس از مراجعه به منزل شاکی، به بهانه تعمیر تخصصی و تعویض قطعات، تلویزیون شاکی را به سرقت برده است.

رئیس پلیس فتا استان خاطرنشان کرد: در ادامه با انجام اقدامات فنی و شگردهای خاص پلیسی متهم به هویت آقای «غ.ب» شناسایی و دستگیر شد.

این مسئول انتظامی ادامه داد: در بازجویی بعمل آمده، متهم با روبه‌رو شدن مستندات و مدارک جمع آوری شده به بزه انتسابی معترف و به جرم خود اقرار کرد.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید