مرداد
1405
اقتصادی
صبح ساحل ، اقتصادی - مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: طی نه ماهه سال جاری، یک میلیون و 412 هزار TEU کانتینر در بندر شهید رجایی به عنوان پیشرفته ترین بندر کانتینری ایران تخلیه و بارگیری شد.
صبح ساحل ، اقتصادی - مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد: طی نه ماهه سال جاری، یک میلیون و 412 هزار TEU کانتینر در بندر شهید رجایی به عنوان پیشرفته ترین بندر کانتینری ایران تخلیه و بارگیری شد.
«اله مراد عفیفی پور» ضمن ارایه گزارشی از عملکرد کانتینری بندر شهید رجایی از ابتدای سال97 تا ابتدای دی ماه جاری، اظهار داشت: در این دوره زمانی، در مجموع یک میلیون و 412 هزار و 487 TEU کانتینر(هر تی ای یو معادل یک کانتینر بیست فوت) در بزرگترین و پیشرفته ترین بندر کانتینری ایران تخلیه و بارگیری شد.
وی ادامه داد: از مجموع یک میلیون و 49 هزار و 805 TEU کانتینر پر تخلیه و بارگیری شده، 257 هزار و 354 TEU مربوط به محموله های ترانزیتی بوده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: طی نه ماهه امسال، 181 هزار و 683 TEU از طریق بندر شهید رجایی به عنوان اصلی ترین بندر کانتینری ایران به سایر بنادر منطقه ترانشیپ شده است.
عفیفی پور همچنین از جابجایی بالغ بر 272 هزار TEU کانتینر حامل کالاهای صادراتی و حجمی افزون بر 291 هزار TEU کانتینر وارداتی طی نه ماهه سال جاری خبر داد.
به این مطلب امتیاز دهید:
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
ثبت ملی «مُغ و مُشتا»؛ گامی برای معرفی فرهنگ نخلمحور میناب
برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در هرمزگان
کبدی و والیبال ایران حریفان خود در بازیهای آسیایی را شناختند
به نظر میرسد ایران آماده توافق نیست!
خسارت ۲۲۰ میلیارد تومانی به انبارهای تعاون روستایی هرمزگان
پرداخت ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول کارت «امید مهر»
تصادف با شتر، جان ۴ نفر را در شرق هرمزگان گرفت
پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ سه وضعیت بانوان
واترپلو ایران رقبای خود در ناگویا را شناخت
اخراج کارمندان بخش هوش مصنوعی عمومی آمازون
دستگیری سه شکارچی متخلف در بندرعباس
حمله دشمن آمریکایی به شناورهای امداد و نجات در هرمزگان
حریفان تیم فوتبال امید در بازی های آسیایی مشخص شدند
حریفان هندبال ایران در بازیهای آسیایی اعلام شدند
محورهای رایزنی میان لاوروف و روبیو
اخبار مرتبط
هرمزگان استان پایلوت نوسازی ناوگان گردشگری دریایی
توسعه زیرساختهای بندری در ابوموسی
صادرات غیرنفتی از 22 ميليون تن فراتر رفت
تخليه دو نگله فوق سنگين 654 تنی در بندر شهید رجایی
خدمات رسانی به 10 میلیون نفر سفر در بنادر هرمزگان