20

تیر

1405


اجتماعی

27 دی 1397 08:14 0 کامنت

صبح ساحل ، اجتماعی - رئیس انجمن علمی تغذیه با شیر مادر ایران، گفت: شیر مادر بهترین تغذیه برای کودک است و جایگزین ندارد.

به گزارش مهر، فرید ایمانزاده،  افزود: مطالعات نشان می دهد که شیر مادر بهترین تغذیه برای کودکان است، بطوریکه با خورد شیر مادر، ضریب هوشی کودک ۹ درجه نسبت به بقیه کودکان که شیر مادر نخورده اند، بیشتر است.

وی همچنین به وابستگی های عاطفی کودکانی که شیر مادر خورده اند، اشاره کرد و گفت: احساس عاطفی این کودکان نسبت به والدین به خصوص مادر، بیشتر است.رئیس بیمارستان کودکان مفید، در ادامه به عوارض شیرخشک اشاره کرد و افزود: هیچ شیر خشکی در دنیا وجود ندارد که آنتی بادی داشته باشد.

وی گفت: کودکانی که شیر مادر می خورند، کمتر دچار بیماری می شوند و اگر مبتلا شوند، شدت بیماری در این افراد کمتر است.

ایمانزاده، با عنوان این مطلب که تنها شیر الاغ به لحاظ ترکیبی نزدیک به شیر مادر است، تاکید کرد: یکی از مشکلات برای تغذیه کودک با شیر مادر، توجه به نوشته روی بسته های دارویی است که مادران را از شیردهی در دوران مصرف دارو منع کرده است. در حالی که تعدادی کمی دارو هستند که وقت مصرف آنها، مادر نمی تواند به کودک شیر بدهد.

وی تاکید کرد: حتی مادرانی که هپاتیت B و ایدز دارند نیز می توانند به کودک خودشان شیر بدهند، فقط کودک باید واکسینه شود.

رئیس انجمن علمی تغذیه با شیر مادر ایران، به وجود شیرخشک های قاچاق در کشور اشاره کرد و افزود: این دسته از شیرخشک ها از طریق مرزها در سطح سوپرمارکت ها توزیع و عرضه می شود که هیچ اعتمادی به سلامت آنها نیست.

زیرا، حمل و نقل شیر خشک و محل نگهداری آنها دارای ضوابط و قواعدی است که اگر رعایت نشود، آن شیر خشک فاسد می شود.

ایمانزاده با عنوان این مطلب که شیرخشک های تولید داخل قابل اطمینان تر از مشابه خارجی هستند، ادامه داد: همواره در مقابل شیرخشک های وارداتی به خصوص نوع قاچاق آنها، یک علامت سئوال وجود دارد.

دیدگاه ها (0)
img
img

برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز

تحولات تنگه هرمز محور دیدار و رایزنی وزیران خارجه عمان و هند

تیم‌های ملی تکواندوی ایران راهی کره‌جنوبی شدند

آلمان نیروهای نظامی خود را تا پایان سپتامبر از اربیل خارج می‌کند

اولیانوف: روسیه خواهان تفاهم ایران و آمریکا است

پیکر شهید ستوان سوم حمید زارعی در میناب تشییع می‌شود

قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد

ابراز امیدواری سازمان ملل نسبت به تداوم مذاکرات ایران و آمریکا

سفر هیئت مذاکره‌کننده قطر به ایران

شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا

برگزاری مراسم وداع، بدرقه و تدفین «رهبر شهید» بدون هیچ‌گونه فوتی و حادثه

کمک یک میلیون دلاری فیفا به زلزله‌زدگان ونزوئلا

چین و روسیه قطعنامه شورای امنیت درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران را مسدود کردند

اطلاعیه دفتر رهبر شهید انقلاب در مورد نماز لیله الدفن ایشان

گلایه شهروندان از پرش آنتن و اختلال اینترنت همراه اول و ایرانسل

img
خـبر فوری:

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد