12

تیر

1405


سیاسی

14 بهمن 1391 09:19 0 کامنت

صبح ساحل، سیاسی _  مراسم افتتاح پروژه های دهه فجر در استان هرمزگان از اولين روز اين ايام با حضور استاندار هرمزگان در گلزار شهدای بندرعباس رسما آغاز شد.

ابراهیم عزیزی در اولين روز از دهه فجر با حضور در گلزار شهدای بندرعباس و ادای احترام به مقام شامخ شهدا افتتاح پروژه های عمرانی استان را آغاز کرد.استاندار در ابتدا پروژه كلينيك و دانشكده دندانپزشكي بيمارستان شريعتي بندرعباس را افتتاح كرد و سپس جهت كلنگ زني بندر چندمنظوره خمير راهي اين شهرستان شد.در ادامه برنامه هاي افتتاحي شهر بندرعباس نيز معاون توسعه مديريت و منابع انساني و معاون برنامه ريزي استاندار به همراه فرماندار بندرعباس، بخش جديد الاحداث مراقبت های ویژه مادران در بيمارستان دكتر علي شريعتي را افتتاح و مورد بازديد قرار دادند.طرح اجرای سیستم فاضلاب 17تعاونی از مجموعه تعاونی های مسکن مهر از ديگر پروژه هايي بود كه در روز اول دهه فجر انقلاب اسلامي با حضور معاونين استاندار و فرماندار بندرعباس به بهره برداري رسيد.قابل ذكر است افتتاح پروژه اسكله جزيره هرمز و همچنين نمايشگاه دستاوردهاي انقلاب اسلامي در پارك دولت بندرعباس از دیگر برنامه های امروز استاندار هرمزگان است.

  افتتاح 628 پروژه در ایام‌الله مبارک دهه فجر

استاندار هرمزگان از به بهره‌برداری رسیدن 628 پروژه در دهه مبارک فجر با اعتباری بالغ بر 510 میلیاردتومان در سطح استان خبر داد ابراهیم عزیزی در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت ایام الله مبارک دهه فجر برگزار شد، اظهار داشت: در دهه فجر امسال 628 پروژه با اعتباری بالغ بر 510 میلیارد تومان در شهرستان‌های مختلف استان هرمزگان به بهر‌ه‌برداری می رسد.نماینده عالی دولت در استان هرمزگان ابراز داشت: از 628 پروژه قابل افتتاح در استان هرمزگان 263 پروژه شهری و 365 پروژه روستایی است.وی افزود:  179 پروژه با اعتباری بالغ بر 220 میلیاردتومان در شهرستان بندرعباس و 459 پروژه در سایر شهرستان‌های استان هرمزگان به بهره‌برداری می‌رسد.عزیزی بیان کرد: پروژه‌های قابل افتتاح در ایام‌الله مبارک دهه فجر در حوزه‌های بنادر، دریانوردی، بهزیستی، جهادکشاورزی، حمل و نقل، منابع طبیعی، ورزش و جوانان، آب و فاضلاب، برق، گاز، فرهنگ و ارشاد اسلامی است.به گفته استاندار هرمزگان 30 پروژه حمل ونقل، 28 پروژه کشاورزی، 447 پروژه مسکن و عمران شهری، 50 پروژه آموزشی، 21 پروژه صنعت و معدن، 19 پروژه بهداشت و سلامت، 21 پروژه تربیت بدنی، شش پروژه رفاه و تامین اجتماعی و چندین پروژه در حوزه فرهنگ و گردشگری در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.نماینده عالی دولت در استان هرمزگان در بخش دیگری از سخنان خود از افتتاح چندین پروژه بزرگ ملی در نیمه اول اسفندماه خبر داد و تصریح کرد: پروژه‌هایی مانند طرح NGL جزیره سیری با هدف تولید گاز و میعانات گازی با اعتباری بالغ بر 480 میلیون دلار، طرح توسعه بندر شهید رجایی با هدف افزایش ظرفیت کانتینری از 2.5 به 6 میلیون کانتینر با اعتباری بالغ بر 410 میلیون دلار و 16پروژه بندری چند منظوره با اعتباری بالغ بر 100 میلیون دلار که در قالب پروژه‌های مهر ماندگار به بهره برداری می رسند.وی همچنین از پروژه‌های بیمارستان بشاگرد، مرکز پرتودرمانی بندرعباس، بازسازی و مقاوم سازی بیمارستان شهید محمدی، فرودگاه جاسک، اولین شناور نفتی و سومین شناور اقیانوس پیمای کشور و مجتمع پتروصنعت گامرون به عنوان دیگر پروژه‌های مهر ماندگار نام برد که در نیمه اول اسفندماه به بهره‌برداری می رسد.

 بصیرت و ایستادگی مولفه‌های پایداری انقلاب هستند       

استاندار هرمزگان گفت : انقلاب اسلامی ریشه اساسی و ماندگار خود را در ارزش‌های اسلامی و آموزه‌ها دینی جستجو می‌کند.

ابراهیم عزیزی در مراسم نواختن زنگ انقلاب در دبیرستان شیخ‌الاسلام بندرعباس اظهار داشت: آگاهی، بصیرت، ایستادگی و مقاومت رمز ماندگاری انقلاب اسلامی بوده و بدون شک حضور مردم در صحنه‌های سرنوشت ساز ادامه راه امام(ره)، شهیدان و بزرگان انقلاب اسلامی است.استاندار هرمزگان در این مراسم با اشاره به ریشه‌های انقلاب اسلامی از عقبه‌های این انقلاب شکوهمند سخن گفت و ابراز داشت: بدون شک بازگویی ریشه‌های عمیق، عقبه، اهداف انقلاب اسلامی نه تنها برای ملت ایران بلکه برای بشیریت دستاوردهای بزرگی را به همراه داشته است.نماینده عالی دولت در استان هرمزگان تصریح کرد: نخستین ریشه انقلاب شکوهمند ملت بزرگ و رشید ایران بهره‌مندی از مکتب نجات‌بخش اسلام و آئین محمدی است.وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی ریشه اساسی و ماندگار خود را در ارزش‌های اسلامی و آموزه‌ها دینی جستجو می‌کند، خاطرنشان کرد: دومین ریشه ماندگار انقلاب در تمسک به معجزه پیامبر عظیم‌الاشان اسلام و بهره گیری از کتاب الهی است.عزیزی افزود: هر چه تا کنون انجام داده‌ایم بر پایه آموزه‌های قرآنی و درس‌هایی است که از این معجزه الهی به عنوان کتاب نجات‌بخش و انسان‌ساز گرفته ایم.وی با بیان اینکه ریشه انقلاب ما در قرآن است، ادامه داد: بهره‌گیری از معجزه پیامبر است که باعث شده در تمام عرصه‌های مهم، حساس و صحنه‌های خطر حاضر شویم.استاندار هرمزگان سومین ریشه انقلاب اسلامی را در بهره‌گیری از مولفه مقاومت و استقامت دانست و بیان کرد: تلاشی که ملت بزرگ ایران با ایثار و از خود گذشتگی و با بهره‌گیری از فرهنگ ایستادگی و پایداری به کار گرفته همواره با اندیشه الهی، قرآنی و نبوی فراهم شده است.وی با بیان اینکه ایمان، وحدت و رهبری ریشه‌های انقلاب اسلامی را عمیق‌تر می‌کند، افزود: حضور به موقع در صحنه‌های پیروزی انقلاب اسلامی در قبل و زمان پیروزی، بصیرت، آگاهی و حرکت در مسیر رهنمودهای امام پیامبرگونه ریشه‌های این انقلاب را عمیق‌تر می‌کند.

دیدگاه ها (0)
img
img

دعوت از مردم برای وداع/مسئولان و امت مبعوث اجازه نخواهند داد مطالبات ولی خدا بر زمین بماند

مراسم گلباران یادمان شهدای پرواز ۶۵۵ در آب‌های خلیج فارس برگزار شد

تغییر زمان برگزاری آزمون نهایی ۲۰ تیر پایه یازدهم در هرمزگان

انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در روستای گنگان جاسک

آمادگی ۶ میلیون داوطلب هلال احمر برای شرکت در آیین وداع و تشییع رهبر شهید

افزایش کارت‌های سوخت جایگاه‌ها برای مراسم تشییع

ادای احترام هیات‌های فرهنگی و مذهبی بین‌المللی به پیکر رهبر شهید ایران

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت