11

تیر

1405


اجتماعی

19 خرداد 1398 08:53 0 کامنت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان از آغاز اجرای طرح ملی کنترل فشارخون در استان خبر داد.

دکتر حسین فرشیدی در این خصوص در جمع خبرنگاران گفت: طرح ملی کنترل فشارخون در استان از روز گذشته(18 خرداد) عملیاتی شد.

وی هدف از اجرای این طرح را شناسایی افراد و پیشگیری از عوارض فشارخون در افراد بالای 30 سال، زنان باردار و بیماران کلیوی اعلام کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان بیان کرد: این طرح در دو بخش اطلاع‌رسانی و آموزش از 27 اردیبهشت تا ۱۷ خرداد اجرا شد و بخش تشخیص و درمان از 18 خرداد تا 15 تیر اجرا می‌شود.

فرشیدی عنوان کرد: گروه‌های هدف برای ثبت فشارخون در سامانه و پیگیری درمان یا به مراکز درمانی پایگاه‌های جامع سلامت و خانه‌های بهداشت مختلف مراجعه و یا با مراجعه به سامانه سلامت به نشانی salamat.gov.ir اطلاعاتشان را ثبت کنند.

وی ادامه داد: فشارخون با علائم خاموش پس از 15 سال باعث نارسایی‌های کلیوی، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی هرمزگان اضافه کرد: همه افراد بالای 30 سال به مدت دو هفته مهلت‌دارند تا با مراجعه به مراکز بهداشت و درمان و خانه‌های بهداشت و یا به‌صورت خود اظهاری فشارخون خود را در سامانه ملی کنترل فشارخون ثبت کنند.

فرشیدی با اشاره به اینکه بیش از 22 درصد جمعیت استان دارای بیماری فشارخون هستند که ۲ درصد بیشتر از استاندارد کشوری است، اظهار کرد: علت اصلی مرگ‌ومیر در استان بیماری‌های قلبی و عروقی یا سکته‌های قلبی و مغزی است.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار نارنجی هواشناسی در هرمزگان؛ فعالیت سامانه مونسونی تشدید می‌شود

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد

موسیقی «الوداع» در رثای رهبر شهید امّت تولید شد

لغو اعزام کشتی های آلمانی به تنگه هرمز؛ مین روبی متوقف شد

محدودیت برق شهرک‌های صنعتی نباید بیش از یک روز در هفته باشد

اعلام جزئیات مراسم اقامه نماز و تشییع رهبر شهید

تصویب مقدماتی ممنوعیت پخش اذان در قدس اشغالی

جزئیات ارتباطی زائران اربعین اعلام شد/ از مکان‌یابی آنلاین موکب‌ها تا ارائه ارز در پیام‌رسان‌ها

آمادگی پست برای رسیدگی سریع به اشیای مفقودی شرکت‌کنندگان مراسم تشییع

بخشنامه تعطیلات هفته آینده دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد

محدودیت‌های ترافیکی از ۱۰ تا ۲۰ تیر اعلام شد

غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است

درخواست فوری فوتبال ایران از AFC

توزیع کارت شناسایی میان زائران مراسم تشییع رهبر شهید

بازنشستگان مراقب تماس‌های کلاهبرداری باشند

img
خـبر فوری:

نحوه فعالیت بانک‌ها در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر