علم و فناوری
این ۱۰ قطب پیشروی جهانی به دلیل داشتن استارتاپهای فراوان و کسبوکارهای کوچک، از شهرت خوبی برخوردار هستند.
این ۱۰ قطب پیشروی جهانی به دلیل داشتن استارتاپهای فراوان و کسبوکارهای کوچک، از شهرت خوبی برخوردار هستند.
بهعنوان مثال، نیویورک که جایگاه دوم اکوسیستمهای استارتاپی را به خود اختصاص داده، دارای بیش از ۹۰۰۰ استارتاپ، یونیکورنهای متعدد و ارتباطات بینالمللی بالا (شاخص اندازهگیری میزان ارتباطات بنیانگذاران استارتاپها با سایر اکوسیستمهای برتر جهانی) است. از طرف دیگر، پکن بهطور پیوسته در حال صعود در رتبهبندی اکوسیستمها است زیرا میزبان بیش از ۱۰۰۰ شرکت هوش مصنوعی است، که یکی از چهار بخش دارای بیشترین رشد در سطح جهانی به شمار میرود.
درحالیکه ۱۰ اکوسیستم اشاره شده در بالا برخی از رهبران شناختهشدهتر در انقلاب جهانی استارتاپی هستند، بد نیست به سایر قطبهای دارای سریعترین رشد نیز نگاهی بیاندازیم. استارتاپ ژنوم این دسته از اکوسیستمها را «اکوسیستمهای Challenger» مینامد و ۱۲ مورد از این دست اکوسیستمها به ترتیب حروف الفبا عبارتاند از: هلسینکی (فنلاند)، هانگژو (چین)، جاکارتا (اندونزی)، لاگوس (نیجریه)، ملبورن (استرالیا)، مونترال (کانادا)، مسکو (روسیه)، بمبئی (هند)، سائوپائولو (برزیل)، سئول (کره جنوبی)، شنژن (چین) و توکیو (ژاپن).
در بین این فهرست، میتوان به لاگوس بهعنوان رقیب برتر رهبری منطقهای در قارهی آفریقا اشاره کرد. با توجه به اقتصاد گستردهتر و شتاب فعلی، شاخصهای مختلف به این واقعیت اشاره میکنند که کسب جایگاهی در میان ۱۰ رتبهی برتر جهانی دور از دسترس نیست. شاخصها حاکی از آن است که این شهر بزرگترین شهر آفریقا و یکی از شهرهای دارای سریعترین نرخ رشد در جهان و بزرگترین قطب فناوری در آفریقا بوده و غولهای جهانی مانند گوگلو فیسبوک در آنجا سرمایهگذاری کردهاند و وقتی صحبت از راهاندازی کسبوکارهای موبایل باشد کارآفرینان جوان در راس آنها حضور دارند.وقتی صحبت از رهبری در یک حوزهی استارتاپی خاص باشد، مونترال را میبینیم که بهعنوان یکی از نقاط فعال جهانی برای استارتاپهای هوش مصنوعی (AI) ظهور میکند. از سال ۲۰۱۶، بیش از یک میلیارد دلار در شرکتهای هوش مصنوعی مستقر در آنجا (از جمله استارتاپ قابلتوجه Element AI) سرمایهگذاری شده و بیشترین تمرکز محققان دانشگاهی هوش مصنوعی را در جهان دارد. همچنین مونترال میزبان کنفرانس NeurIPS، بزرگترین رویداد سالانهی هوش مصنوعی در سطح جهانی است.
سایر اکوسیستمهای «Challenger» در این فهرست هنوز برند قدرتمند یا هویت اکوسیستمی خاصی را برای خود ایجاد نکردهاند. اما این موقعیت به سرعت در حال تغییر است، بخشی از آن به دلیل سرمایهگذاری تهاجمی دولتها است. بهعنوان مثال، در آسیا و اقیانوسیه، سئول با تعهد اخیر ۱.۶ میلیارد دلاری دولت برای تأمین مالی استارتاپها تا سال ۲۰۲۲ قابلتوجه است. کره جنوبی به واسطهی نسبت هزینهیتحقیق و توسعه خود به تولید ناخالص داخلی، که با ۴.۵۵ درصد بالاترین میزان در جهان را دارد، شایان توجه است.جامعهی جهانی استارتاپی اکنون (نه فقط در سیلیکونولی) به موتور برتر اشتغالزایی و رشد اقتصادی در جهان تبدیل شده است. قطبهای بعدی، که تا حدودی در این گزارش پیشبینی شدند، نقاطی هستند که بخش عمدهای از این رشد در آنها در حال اتفاق است و مکانهایی هستند که اقتصاد جهانی در آنها بازسازی خواهد شد؛ بهویژه در زمینههای تولید پیشرفته، فناوری کشاورزی، هوش مصنوعی و بلاکچین .
نظرسنجی
اخبار مرتبط
کامنت اختصاصی شما برای نتایج جستوجوی گوگل
قابلیت رونویسی از مکالمهها به گوشیهای پیکسل اضافه میشود
حذف بیش از صد اپلیکیشن حاوی بدافزار
راهاندازی فلوتر 1.0، بسته توسعه نرمافزار اپلیکیشن موبایل اندروید و آی.او.اس
ایجاد بازار مشترک پرداخت الکترونیک با عراق
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار
صندوق بینالمللی پول از رکود جدی اقتصاد ایران در مقایسه با ترکیه میگوید؛ فاصله زیاد تا تحقق سند چشمانداز 1404
واکنش کشورمان به تجاوز رژیم صهیونیستی در گفتگو با کارشناس مسائل سیاسی بررسی شد؛ پـاسخ تـرکیبی ایـران
عکاس هرمزگانی در روسیه نمایشگاه برگزار میکند
عادل فردوسی پور: به صداوسیما برنمیگردم
واردات ۴۰۰ هزار تن برنج تنظیم بازاری کلید خورد
قیمت عجیب پراید کارکرده در بازار خودرو!