20

تیر

1405


اجتماعی

26 شهریور 1398 11:11 0 کامنت

رئیس کل دادگستری هرمزگان از آزادی 9 زندانی مهریه به مناسبت برگزاری نهمین کنگره امام سجاد (ع) در این استان خبر داد.

به گزارش صبح ساحل به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، علی صالحی صبح امروز در دیدار دبیر و  اعضای ستاد اجرایی نهمین کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع) اظهار داشت: اجرای برنامه‌های کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع) به منظور تعمیم و تعمیق فرهنگ اهل بیت(ع) کاری بسیار نیکو و درخور توجه است.

وی با بیان اینکه علاقمندی مردم استان هرمزگان به ائمه اطهار و احیای شعائر اسلامی، ریشه در فرهنگ غنی آنها دارد، افزود: برگزاری کنگره تخصصی امام سجاد (ع) در استان هرمزگان که به صورت خودجوش و مردمی برگزار می‌شود؛ حرکتی مخلصانه و ارزشمند در راستای  ترویج مکتب اهل بیت (ع)است که خیرات و برکات فراوانی را به همراه خواهد داشت.

رئیس کل دادگستری هرمزگان با بیان این که امنیت و آرامش امروز کشور مرهون توجهات خاصه ائمه اطهار (ع) است اضافه کرد: در سایه عنایات معصومین و برنامه ریزی انجام شده به منظور رصد تحولات و نظارت مستمر بر حوزه ها و بخش‌های مختلف، شاخص امنیت در مناطق مختلف استان ارتقاء یافته و هرمزگان یکی از امن ترین استان های کشور است.

وی همچنین اعلام کرد: به منظور مدیریت پرونده‌های مهم، دبیرخانه‌ای در دادگستری کل استان هرمزگان تشکیل و روند رسیدگی به این پرونده‌ها و جرایم مرتبط با آن به صورت ویژه تحت نظارت مدیریت ارشد دستگاه قضایی استان قرار دارد.

صالحی با اعلام این مطلب که یکی از مؤلفه‌ها و شاخص‌های طرح تحول قضایی، کاهش اطاله دادرسی و تسریع در روند رسیدگی به پرونده‌ها است از بروز رسانی اوقات دادرسی از طریق کاهش وقت رسیدگی به کمتر از یک ماه در راستای خدمت رسانی هر چه بیشتر به مردم استان هرمزگان خبر داد. 

وی همچنین اعلام کرد: به مناسبت برگزاری نهمین کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع)، تعداد 9 نفر از زندانیان مهریه از  ندامتگاه ‌های استان هرمزگان آزاد خواهند شد.

علی علامه‌زاده دبیر اجرایی کنگره امام سجاد (ع) نیز در جریان این دیدار گزارش مبسوطی از اقدامات صورت گرفته به منظور برگزاری هرچه بهتر این همایش مهم بین‌المللی ارائه نمود.
 
 وی همچنین با اعلام مشارکت علما و نمایندگانی از 21 کشور جهان در نهمین کنگره امام سجاد (ع) اظهار داشت: مراسم افتتاحیه این همایش بین المللی با حضور آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبرجنبش انقلاب اسلامی مردم بحرین و حجت الاسلام والمسلمین علی اکبری در تاریخ سوم مهرماه سال جاری به میزبانی استان هرمزگان و شهر بندرعباس برگزار خواهد شد.

دبیر کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع)  همچنین از هرمزگان به عنوان استان نمونه در زمینه وحدت فِرَق و مذاهب اسلامی نام برد و خاطرنشان ساخت: کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع) موجب اتحاد هرچه بیشتر میان برادران شیعه و سنی شده است.

وی برگزاری برنامه‌های بخش استانی با حضور مبلغین مرکز تخصصی صحیفه  و برنامه‌های جنبی با حضور مهمانان خارجی و همچنین تأسیس و راه اندازی دانشگاه صحیفه سجادیه و آغاز نهضت حفظ و تربیت ۵۰ حافظ صحیفه سجادیه در شهرستان بشاگرد را از دیگر آثار و برکات برگزاری نهمین کنگره امام سجاد (ع) برشمرد و افزود: برگزاری موفق کنگره امام سجاد(ع) رخداد بزرگی است که استان هرمزگان مبدع آن بوده است.

گفتنی است، در جریان این دیدار، دبیر و اعضای اجرایی  نهمین کنگره بین‌المللی امام سجاد (ع) از مساعدت‌های رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در راستای برگزاری هر چه بهتر این همایش بین‌الملل قدردانی کردند.

انتهای پیام/

دیدگاه ها (0)
img
img

برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز

تحولات تنگه هرمز محور دیدار و رایزنی وزیران خارجه عمان و هند

تیم‌های ملی تکواندوی ایران راهی کره‌جنوبی شدند

آلمان نیروهای نظامی خود را تا پایان سپتامبر از اربیل خارج می‌کند

اولیانوف: روسیه خواهان تفاهم ایران و آمریکا است

پیکر شهید ستوان سوم حمید زارعی در میناب تشییع می‌شود

قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد

ابراز امیدواری سازمان ملل نسبت به تداوم مذاکرات ایران و آمریکا

سفر هیئت مذاکره‌کننده قطر به ایران

شیوع یک انگل روده‌ای در آمریکا

برگزاری مراسم وداع، بدرقه و تدفین «رهبر شهید» بدون هیچ‌گونه فوتی و حادثه

کمک یک میلیون دلاری فیفا به زلزله‌زدگان ونزوئلا

چین و روسیه قطعنامه شورای امنیت درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران را مسدود کردند

اطلاعیه دفتر رهبر شهید انقلاب در مورد نماز لیله الدفن ایشان

گلایه شهروندان از پرش آنتن و اختلال اینترنت همراه اول و ایرانسل

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد